Yozgatspor gözüne kestirdi

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR GÖZÜNE KESTİRDİ

Sorgunspor yine karantinada!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor gözüne kestirdi

Yozgatspor gözüne kestirdi

Yozgatspor galibiyet hasretine Perşembe günü sahasında konuk edeceği Mardinspor karşısında son vermek için kenetlendi.

SPOR      27 Ekim 2020 - 15:24     0

Yozgatspor gözüne kestirdi

Yozgatspor, Perşembe günü saat 14.00’te oynayacağı Mardinspor’u gözüne kestirdi. Ligde oynadığı 5 maçta henüz galibiyet yüzü göremeyen ancak kupada oynadığı iki maçı da kazanarak üçüncü tura atlamanın moraliyle sahaya çıkacak ekibimizde herkes, artık ligde de çıkışa geçmek için kenetlendi.

Üçüncü Lig İkinci Grup’ta mücadele eden Yozgatspor sahasında oynayacağı Mardinspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Kırmızı Siyahlılar’da teknik ekip başta olmak üzere tüm oyuncular zorlu maç öncesinde galibiyete olan inancını dile getiriyor. İdmanlarda oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlenilen oyuncular, kupadaki çıkışı ligde de devam ettirmek için yemin ettiler. Teknik Direktör Nihat Tinel’in sergilenecek zorlu maçtaki oyun planını uygulattırmaya çalıştığı idmanda neşeli oldukları gözlerden kaçmayan oyuncuların pas yüzdesini de yükseltmiş olması, teknik ekibin galibiyete olan inancını arttırdı.

GALİBİYET PLANI

Kırmızı Siyahlılar’ın yaptıkları çalışmalara yüksek tempo hakimdi. Isınma hareketlerinin ardından çift kale maça başlayan Kırmızı Siyahlılar’da idmana sakatlar dışında tüm futbolcular iştirak ettiler. Ligdeki ilk galibiyetine ulaşmak için oyuncuları sık sık uyaran teknik adamlar, artık kazanmak zorunda olduklarını bu nedenle de son vuruşlarda oldukça dikkatli olunmasını istediler.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor