Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR GÖZTEPE KARŞISINDA

Kupa defteri İzmir'de kapandı

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Göztepe karşısında

Yozgatspor Göztepe karşısında

Yozgatspor Süper Lig ekibi Göztepe karşısında kupada sürpriz yapmanın mücadelesi içinde olacak.

SPOR      25 Eylül 2019 - 09:52     0

Yozgatspor Göztepe karşısında

Ziraat Türkiye Kupası’nda iki tur geçerek taraftarının yüzünü güldüren Yozgatspor, Süper Lig takımı Göztepe ile yarın saat 20.30’da dev bir maç yapacak. Çok uzun zamandır bir Süper Lig takımı ile karşılaşma imkanı bulamayan ekibimiz 2000’li yıllarda Birinci Lig’de karşı karşıya geldiği rakibiyle tam 18 yıl sonra bu kez kupada kozlarını paylaşacak olan ekibimiz rakibini eleyerek kupanın sürprizine imza atmanın mücadelesini verecek.

Yozgatspor Süper Lig ekibi Göztepe ile Ziraat Türkiye kupasında karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadında saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Burak Şeker yönetecek.

GÖZTEPE YEDEKLERİYLE

Göztepe’de as oyuncuların oynanması beklenmezken, Konyaspor karşısında kırmızı kart gören Andre Poko, cezasının ilkini kupa maçında çekmiş olacak. Geçen sezon kupada Çengelköyspor'u Atatürk Stadında ağırlayan İzmir temsilcisi, yaklaşık 11 ay aranın ardından yeniden bu stadyumda resmi bir müsabakaya çıkmış olacak.Tek maç üzerinden yapılan organizasyonda kazanan takımın adını bir üst tura yazdıracak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor