MHP 50 yaşında

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR GALİP GİBİ!

Arslan bağımsız aday

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor galip gibi!

Yozgatspor galip gibi!

Yozgatspor Amasyaspor ile berabere kalmasına rağmen en yakın rakibi Ünyespor'un yenilmesiyle birlikte haftayı oldukça karlı kapattı.

SPOR      10 Subat 2019 - 16:27     0

Yozgatspor galip gibi!

Son iki haftada aldığı yenilgilerle şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan ve Amasyaspor deplasmanına sıkıntılı giden Yozgatspor kazanamasa bile aldığı beraberlikle haftanın en karlı takımlarından biri oldu. Rakibi karşısında 16’ıncı dakikada Oğuzhan Azgar’ın attığı golle 1-0 geriye düşmesine rağmen 30’uncu dakikada Mert, 64’üncü dakikada Sebahattin’in attığı gollerle 2-1 öne geçen ekibimiz galibiyeti koruyamadı. 75’inci dakikada skoru dengeye getiren ev sahibinin kalan bölümlerde galibiyet için yaptığı ataklara karşı iyi bir savunma yapan ekibimiz sahadan beraberlikle ayrılıp, Ünyespor’un Çarşambaspor’a mağlup olması ile birlikte 4’e kadar inen puan farkını 5’e çıkartıp, biraz olsun rahat bir nefes aldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor