Sedef Kılıçdaroğlu'ya yüklendi!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR GALİBİYETE HASRET

Kanyonda sanatçı etkisi!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor galibiyete hasret

Yozgatspor galibiyete hasret

Yozgatspor Perşembe günü oynayacağı Fethiye Belediyespor maçına 6 haftalık galibiyet özlemine son vermek hedefiyle çıkacak.

SPOR      09 Subat 2021 - 16:02     0

Yozgatspor galibiyete hasret

Üçüncü Lig İkinci Grup’ta 12 puanla son sırada bulunan ve artık kader maçlarını oynayan Yozgatspor, tam anlamıyla galibiyeti unuttu. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp, ligde kalma umutlarını arttırmak amacıyla başlayan ancak Tepecik Belediye ardından da Yomraspor karşısında beklenmedik yenilgiler alarak BAL Ligi’ne yürüyüşünü hızlandıran ekibimiz, Fethiye Belediyespor ile Perşembe günü oynayacağı maçtan da puan ya da puanlar çıkartamaz, rakipleri kazanırsa o zaman çok zor bir durumla karşı karşıya kalacak.

Yozgatspor Perşembe günü oynayacağı Fethiye Belediyespor maçına 6 haftalık galibiyet özlemine son vermek hedefiyle çıkacak.

SON KOZLARINI OYNUYOR

Ligdeki son galibiyetini 12’inci haftada Çengelköy Belediyespor karşısında 2-0’lık sonuçla alan Yozgatspor o tarihten itibaren hanesine 3 puan yazdırma başarısı gösteremedi. Ligde 12 puanla son sırada bulunan ve sadece 2 galibiyet alarak grubun en kötü performansına imza atan Kırmızı Siyahlılar bu maçın ardından oynadığı 6 maçtan sadece 2 puan çıkardı. Çengelköy maçından sonra deplasmanda Tekirdağ ile 1-1 berabere kalan, sahasında Darıca Gençlerbirliği takımıyla golsüz berabere kalan ekibimiz deplasmanda Nazilli Belediyespor’a 3-1, sahasında Karaman Belediyespor’a 2-1 yenildi. İlk yarıyı bu sonuçla kapatan, kadrosunu çok kaliteli isimlerle güçlendirmesi beklenirken, tam anlamıyla ateşle oynayarak takımlarında az süre almış, çok tecrübeli olmayan isimleri tercih eden ekibimiz ikinci yarıda da beklentilerin altında kalmaktan kurtulamadı. Sahasında Tepecik Belediyespor’a 2-0, deplasmanda da Yomraspor’a 2-1 yenilmekten kurtulamayan ekibimiz bilinmez bir son’a doğru sürüklenmeye başladı. Perşembe günü ligde Nazilli Belediyespor’un ardından 34 puanla ikinci sırada bulunan Fethiye Belediyespor’u konuk edecek ekibimiz kazanamaz, rakipleri haftayı puanla kapatırsa o zaman ligde kalma umutlarını biraz daha azaltarak haftayı kapatacak.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor