Yozgat'a kombi fabrikası

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR EVİNDE KAYIP

Rıza Dünya Şampiyonu

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor evinde kayıp

Yozgatspor evinde kayıp

Yozgatspor Üçüncü Lig Üçüncü Grup üçüncü hafta maçında konuk ettiği Karacabey Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak taraftarını üzdü.

SPOR      15 Eylül 2019 - 18:06     0

Yozgatspor evinde kayıp

Ziraat Türkiye Kupası’nda Altındağ Belediyespor’u eleyerek üçüncü tura yükselen Yozgatspor, kendi sahasında oynadığı maçta Bursa Karacabey takımına diş geçiremedi. Ligin ilk haftasında sahasında Osmaniyespor ile berabere kaldıktan sonra deplasmanda Kelkit Hürriyetspor’u yenerek biraz olsun toparlanacağının sinyallerini veren Kırmızı Siyahlılar taraftarının yoğun desteği ile çok iyi başlayıp, Kasım’ın 12’inci dakikada attığı golle öne geçtiği maçın ilk yarısında gelen iki basit gole engel olamadı. Kazanılan son iki maçın etkisinde kaldıkları izlenimi veren oyuncuların öne geçtikten sonra yaptıkları birbirinden basit hatalar yenilgiyi tetikledi. Bu yenilgiyle Yozgatspor haftayı 4 puanda kapatırken rakibi Karacabey Belediyespor 7 puana yükselerek üst sıralardaki yerini korudu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor