AKP'de bekleyiş sürüyor!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR ERİYOR!

Yozgatspor umut vermiyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor eriyor!

Yozgatspor eriyor!

Yozgatspor sahasında konuk ettiği Tokatspor'la berabere kalarak kötü gidişe dur diyemedi.

SPOR      19 Kasim 2020 - 15:46     0

Yozgatspor eriyor!

Son iki haftada 10 kişilik rakiplerini yenemeyerek alt sıralardan biraz olsun kurtulma şansını elinin tersiyle iten Yozgatspor, sahasında oynadığı Tokatspor maçında da aynı kadere razı oldu. Maçın yarım saatlik bölümünü 10 kişi oynayan rakibi karşısında 90 dakika boyunca pozisyon üretmekte zorlanan, kaleci Göksel’in yüzde yüzlük 2 pozisyona gol şansı tanımadığı maçtan da 1 puanla ayrılmak durumunda kalan Yozgatspor kredisini tüketmeye devam etti.

Yozgatspor sahasında konuk ettiği Tokatspor’la da golsüz berabere kalarak kötü gidişe dur diyemedi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dak. 45: İlk yarı boyunca her iki takımın da ciddi bir pozisyon üretemediği, orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta Yozgatspor çok etkili geldi. Sağ kanattan Çağrı’nın pasıyla buluşan Ahmet’in şutunu defans çıkartarak gol izni vermedi.

İKİNCİ YARI

Dak.55: İkinci yarıda oyunu kendi sahasında kabul ederek kontrataklarla çıkmaya başlayan Tokatspor bu taktiğinden sonuç almaya başladı. Sol kanattan Deniz’in pasıyla buluşan Ali Kemal’in şutu direkte patladı.

Dak.60. Tokatspor’un ani atağında Eren kaleciyle karşı karşıya kaldı. Erken çıkan Göksal gole izin vermedi.

Dak.63: Bu dakikada rakip takım gole yine çok yaklaştı. Ali Kemal sağ kanattan ortaladı arka direkte bulunan Eren’in vuruşunda kaleci Göksal yüzde yüzlük golü çizgiden çıkardı.

Dak.66: (KIRMIZI KART): Tokatspor’dan Mahmut önce Arif’e ardından da Selim’e faul yapınca kırmızı kart gördü.

Dak.68: Yozgatspor’da Selim’e ceza sahası üzerinde yapılan faulu Ali Kaan kullandı. Vuruşu direğin hemen üzerinden auta çıktı.

Dak.79: Yozgatspor atağında sol kanatta Fatih’in ortasıyla buluşan Ahmet Güney’in vuruşunda top direkten döndü.

Maçın kalan bölümlerinde iki takımın atakları da sonuç vermeyince karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu sonuçla 1 puana razı olarak kötü gidişe dur diyemeyen Yozgatspor haftayı yine son sırada kapattı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor