Perilere Ekinci'den destek

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DAN SIKI PROVA!

Bilal Milli Takımda

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'dan sıkı prova!

Yozgatspor'dan sıkı prova!

Yozgatspor ikinci yarı öncesinde İkinci Lig takımı Mamak FK ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.

SPOR      19 Ocak 2021 - 15:36     0

Yozgatspor'dan sıkı prova!

İkinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yozgatspor, İkinci Lig takımlarından Mamak Futbol Kulübü ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. İlk yarıyı 12 puanla ligin son sırasında kapatan, yaşanılan talihsizlikler ve sakatlar nedeniyle kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Kırmızı Siyahlılar rakibi karşısında oynadığı futbolla ligin ikinci yarısı öncesinde umut verdi. 

Yozgatspor ligin ikinci yarısı öncesinde oynadığı ilk ciddi hazırlık maçında genel olarak iyi bir görüntü çizdi. Ankara Sincan Millî İrade Stadı'nda İkinci Lig takımlarından Mamak FK ile karşı karşıya gelen Yozgatspor'da yeni transferlerin tamamı maçta oynarken futbolları ile göz doldurdular. Selim Öztürk'ün iki golüyle sahadan beraberlikle ayrılan ekibimizin Teknik Direktörü Memduh Fidan ve yardımcılarının titizlikle izleyip, genel eksiklikleri gördükleri maçtan sonra yönetime takımın genel durumu ile ilgili bir rapor sunması bekleniyor. 

Teknik Direktör Memduh Fidan hazırlık maçlarının lig için ölçü olmadığını, sonuçtan çok oynanan futbola baktıklarını belirterek genel olarak iyi bir görüntü çizdiklerini ancak eksikliklerinin olduğunu ifade etti. Bunu da kısa zamanda çözmek zorunda olduklarını belirten Fidan, lige hazır bir şekilde girmenin kendilerine büyük avantajlar getireceğini sözlerine ekledi. 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor