Arslan Kandili kutladı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DA YEMENOĞLU ŞOKU!

Köse mazbatasını aldı

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'da Yemenoğlu şoku!

Yozgatspor'da Yemenoğlu şoku!

Yemenoğlu Yapı Sahiplerinden Mehmet Yemenoğlu, Kulüp Yönetimindeki görevinden ayrıldığını açıkladı.

SPOR      03 Nisan 2019 - 10:37     0

Yozgatspor'da Yemenoğlu şoku!

Yozgatspor Fk 1959 Yöneticilerinden Mehmet Yemenoğlu dün gece sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklama ile Yönetimden ayrıldığını duyurdu. Takımın verdiği maddi manevi destekle bugünlere gelmesinde çok önemli rol oynayan, deyim yerindeyse gecesini gündüzüne katan ve elde edilen başarıda aslan payına sahip olan isimlerin başında gelen Mehmet Yemenoğlu’nun böylesine bir karar alması camiada şok etkisine neden oldu. Ligde son üç haftaya girilirken ortaya çıkan tablodan rahatsız olan taraftarlar Yemenoğlu’nun takıma verdiği katkı için teşekkür ederken, ayrılmasına çok önemli bir sıkıntının neden olduğu görüşünde birleştiler.

Yemenoğlu Yapı Sahiplerinden Mehmet Yemenoğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Sevgili Yozgatspolular sizler gibi bende yıllardır Yozgatspor’u sevenlerdenim. Yönetici ve taraflar olarak maddi manevi destek olmaya çalıştım.

2018-2019 sezonu başında büyük bir azimle , heyecanla kulübümüzde futbol şube sorumlusu olarak göreve başladım her şey çok güzel gidiyordu maalesef sezon başındaki azmim heyecanım kalmadı

çünkü kulübümde mutlu değilim bugüne kadar vermiş olduğum maddi manevi destekler Yozgatsporumuza helal hoş olsun.

Yozgatspordaki görevimden istifa ediyorum. Başka baharlarda görüşmek üzere sevgili Yozgatsporlular.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor