Yozgatspor yola çıktı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DA KORONA TEDBİRİ!

Bozok OSB'ye ödenek

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'da korona tedbiri!

Yozgatspor'da korona tedbiri!

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu’ya giden kırmızı siyahlı ekip bazı oyuncularında görülen gribal enfeksiyon sebebi ile Yozgat’a dönerek Yozgat Şehir Hastanesinde COVİD-19 testi yaptırdı. Sonuçlar belli olana kadar idmanlara bir süre ara verildi.

SPOR      07 Eylül 2020 - 14:30     0

Yozgatspor'da korona tedbiri!

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu’ya giden kırmızı siyahlı ekip bazı oyuncularında görülen gribal enfeksiyon sebebi ile Yozgat’a dönerek Yozgat Şehir Hastanesinde COVİD-19 testi yaptırdı.
Dün akşam saatlerinde kırmızı siyahlı yöneticiler, teknik heyet, oyuncular ve tesis çalışanları Şehir Hastanesinde COVİD-19 testi verdikten sonra tesislere geçti. Olası bir pozitif vaka çıması durmunda takımın tamamının bu durumdan etkilenmemesi adına ise test sonuçları belli olana kadar teknik heyet antrenmanlara ara verdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan, “Bolu kampında bazı oyuncularımızda gribal enfoksiyon belirtileri çıktı. Biz de bu durumun ardından oyuncularımızı ve kulüp çalışanlarımızı riske atmamak adına Bolu kampını sonlandırma ve Yozgat’a dönme kararı aldık. Yozgat’a geldiğimizde ise olası bir vaka durumuna hazırlıklı olmak adına yöneticilerimiz, teknik ekip, oyuncularımız ve tüm kulüp çalışanlarımız ile birlikte COVİD-19 testi verdik. Sonuçlarımız en kısa süre içerisinde çıkacak ve inşallah herhangi bir sıkıntı yaşamadan çalışmalrımıza devam edeceğiz. Tedbir amaçlı olmak üzere tesislere giriş ve çıkışları belirli bir süre kısıtladık. Takımımız Bolu’dan hareket eder etmez tüm tesis yetkili firmalar tarafından dezanfekte edildi. Şu an için tüm oyuncularımızın sağlık durumları iyi ve inşallah bu durum ilerleyen dönemde de böyle olacak. Önceliğmiz her zamanki gibi insan sağlğı olacak” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor