Yahyasaray Barajı iyileştirilmeli!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DA GÖZLER KUPADA

Masterler ses getirdi

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'da gözler kupada

Yozgatspor'da gözler kupada

Ligde aldığı ağır yenilgiyi unutan Yozgatspor Perşembe günü Kırşehir Belediyespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası eleme turu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR      03 Kasim 2020 - 16:10     0

Yozgatspor'da gözler kupada

Ligde oynadığı son maçta İskenderunspor karşısında ağır bir yenilgi alan Yozgatspor, 5 Kasım Perşembe günü Kırşehirspor Belediyespor ile oynayacağı kupa maçının taktiğini dün idmanda denemeye başladı. Rakibini orta sahada yapacağı baskıyla durdurup, hızlı ataklarla vurmayı deneyecek olan takımda orta saha isimlerine büyük iş düşecek.

Teknik Direktör Nihat Tinel, Kırşehirspor Belediyespor ile oynanacak olan kupa maçının taktiğini genel hatları ile hazırladı. Rakibi orta sahada yapılacak baskıyla durdurmayı planlayan Tinel’in direktiflerini dün yerine getirmeye çalışan Kırmızı Siyahlılar’ın oldukça istekli oldukları gözlerden kaçmadı. Tüm oyuncuların katıldığı idman öncesinde oyuncularına önemli uyarılarda bulunan Teknik Direktör Nihat Tinel, rakibin kesinlikle büyütülmemesini istedi. Eleme usülü oynanan maçlarda kimin ne yapacağının asla bilinmeyeceğine dikkat çeken Tinel, ardından taktik ağırlıklı idmanda oyunculara maçta sahaya yansıtılacak oyun sistemini uygulattırdı.

İkinci Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 14 puan toplayan Kırşehir Belediyespor grubunda 4’üncü sırada yer alıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor