Tek düşüncemiz lig

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DA DÜNDAR GİDİYOR MU!

Sorgun dolu dizgin

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'da Dündar gidiyor mu!

Yozgatspor'da Dündar gidiyor mu!

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar'ın yaptığı açıklamalar ve taraftarın baskısından dolayı yolların ayrılması bekleniyor.

SPOR      14 Ekim 2021 - 20:36     0

Yozgatspor'da Dündar gidiyor mu!

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar'ın televizyon programında yaptığı açıklamalar ve sonrasındaki gelişmelerin ardından Yönetim acil toplanma kararı aldı. Yeni sezona oldukça zor şartlar altında girmeye hazırlandıklarını, ilgi ve alakanın olmadığı şeklindeki açıklamalarının ardından Yönetimde ve camiada oluşan rahatsızlık şu an devam eden Yönetim kurulu toplantısında ele alınıyor. Net olmasa bile Dündar'ın da mevcut şartlar altında çalışmak istemediği ve bu düşüncesini Yönetime ileteceği öğrenildi. Net olmamakla birlikte yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Teknik adamın yerine kimin geleceği ise önümüzdeki saatlerde netlik kazanacak. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor