Fatih Kavlak'la yollar ayrıldı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR ÇILDIR'A EMANET

Deprem bölgesine takviye kuvvet

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Çıldır'a emanet

Yozgatspor Çıldır'a emanet

Yozgatspor'da Fatih Kavak'tan boşalan teknik direktörlük görevine Cemal Çıldır getirildi. Çıldır'ın takıma ligde kalacak enerjiyi verip veremeyeceği konusunda endişelerin haklı çıkmaması umut ediliyor.

SPOR      21 Ocak 2020 - 17:00     0

Yozgatspor Çıldır'a emanet

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’da yönetim kurulu kararıyla Teknik Direktör Fatih Kavlak’ın görevine son verilirken Teknik Direktörlük görevine ise Cemal Çıldır getirildi.
Kırmızı siyahlı ekibin ligin ikinci yarısının ilk iki haftasında alınan sonuçların ardından kulüp yönetimi aldığı Teknik Direktör Fatih Kavlak’ın görevine son verdi. Kavlak’tan boşalan teknik direktörlük görevine ise Cemal Çıldır getirildi.
Dün Yozgatspor yöneticileri ile Yozgat’ta bir araya gelen Çıldır ve ekibi bugün itibarıyla takımla birlikte çalışmalara başlayacak. 2015-2016 futbol sezonunda deneyimli Teknik Direktör Tahir Çopur’un yardımcı antrenörü olarak Yozgatspor 1959 FK’da görev yapan Çıldır, Kastamonuspor, Keçiörenspor, Bulancak, Gaziosmanpaşa gibi birçok kulüpte görev alırken son olarak 2019-2020 sezonunun ilk yarısında TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor’da görev yaptı.
Yozgatspor Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan kırmızı siyahlı ekibin profesyonel liglerde kalıcı olması adına gereken tüm çalışmaların yapıldığını ifade etti. Arslan, “Yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız istişareler sonrasında Teknik Direktör Fatih Kavlak ile yollarımızı ayırdık. Sonrasında ise birçok teknik adam ile görüşmeler gerçekleştirdik ve Yozgatspor’un daha başarılı olması adına yeni teknik direktörümüzle sözleşme yaptık. Cemal Çıldır Yozgatlı spor severlerin ve Yozgatspor’un yabancı olmadığı bir isim. İnşallah kalan maçlarımızda daha iyi bir performans sergileyerek Yozgatspor’u  daha iyi yerlere getirmek adına çalışacağız” ifadelerini kullanırken kırmızı siyahlı takımın yeni teknik patronu Cemal Çıldır ise,” Daha iyi bir Yozgatspor için ilk andan itibaren yoğun bir şekilde çalışacağız. Yozgatspor üst liglerde çok büyük başarılara imza atmış bir takım. Oynayacağıöız maçlar için hazırlıklarımıza başlayacağız. Oyuncu ekibimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor