Yozgatspor kaderini çizecek!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR ATEŞLE OYNUYOR!

Milyarlar çöpe gitti!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor ateşle oynuyor!

Yozgatspor ateşle oynuyor!

Yozgatspor ikinci yarının ilk maçında Tepecik Belediyespor'a 2-0 yenilerek hem ligde kalma umutlarını azalttı hem de ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptı.

SPOR      28 Ocak 2021 - 14:31     0

Yozgatspor ateşle oynuyor!

Ligin ilk yarısını 12 puanla son sırada kapatan Yozgatspor mutlak galip gelmesi gereken maçta Tepecik Belediyespor’a 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Lige tutunmak için seri galibiyetlere ihtiyacı olan ve bu nedenle de kadrosunu çok güçlü isimlerle güçlendirmesi beklenirken yine sezon başında yapılan hataya düşülmesi ile bilinmez bir yola doğru sürüklenen Kırmızı Siyahlılar, bu sonuçla hem ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadı hem de umutlarını biraz daha azaltarak taraftarını kahretti.

Yozgatspor ikinci yarının ilk maçında Tepecik Belediyespor’a 11 dakikada Özcan ve  uzatma dakikalarında Rıza’nın attığı gollerle 2-0 yenilerek ligde kalma umutlarını da azalttı.

KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Üçüncü Lige kötü başlayan, istediği puanları alamayan ve yaşanılan talihsizlik nedeniyle birçok oyuncusundan mahrum kalan Yozgatspor, ligin dibine demir attı. Teknik ekiple yollarını ayıran, 9 yeni transferle kadrosunu güçlendiren Kırmızı Siyahlılar yeni bir sayfa açmak için çıktığı maçta Tepecik Belediyespor’a 2-0 yenilmekten kurtulamadı. İlk yarıdaki takıma oranla daha iyi organize olmasına, daha iyi mücadele etmesine rağmen beklentilerin altında kalan ve yine gol yollarında etkinliği bulunmayan Yozgatspor’u yıkan goller 11 dakikada Özcan ve  uzatma dakikalarında Rıza’dan geldi.

YÖNETİM BİLDİĞİNİ OKUDU

Transfer edilecek isimleri belirlerken tek bir fire verme şansı bulunmayan, ligde kalması için 26 ila 28 puan toplaması beklenilen Yozgatspor belki de final niteliği taşıyan maçta sonuca ulaşamadı. Rakipleri kaybetse de üstteki takımlarla arasındaki puan farkı iyiden iyiye açılan ve artık sadece kazanmakla kalmayıp, rakiplerinin kaybetmesini de beklemek durumunda kalacak ekibimiz bu sonuçla henüz ikinci yarı yeni başlasa da ‘Ben bu lige fazlayım’ mesajını verdi. Transfer sezonu bitmeden takıma lider ve sonucu getirecek isimleri katması kaçınılmaz olan Yönetim aksi takdirde Yozgatspor’un düşüşüne zemin hazırladığı ve uyarıları dinlemediği için büyük bir vebali de sırtına almış olacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor