Yozgatspor Kütahyaspor'u ağırlıyor

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR AĞIR YARALI

Teşekkür

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor ağır yaralı

Yozgatspor ağır yaralı

Yozgatspor sahasında konuk ettiği Kütahyaspor'a 80'inci dakikada penaltıdan yediği golle 1-0 yenilerek taraftarını bir kez daha kahretti. Maçın 55'inci dakikasında Kütahyaspor 10 kişi kalmasına rağmen ciddi bir atak bile yapamayan Yozgatspor bu yenilgiyle ligin dibine demir attı.

SPOR      12 Kasim 2020 - 15:51     0

Yozgatspor ağır yaralı

Yozgatspor futbol adına beklentilerin çok çok altında kaldığı, 90 dakikaya tek bir net pozisyon sığdıramadığı maçta 40 dakikayı 10 kişi oynayan Kütahyaspor’a penaltıdan yediği golle boyun eğdi. Sezon başında çizilen hedeflerin çok çok uzağında kalacağını henüz ilk maçlarda gösteren, bazı oyuncuları kendilerini dev aynasında gören ve sahada artistlik yapmaktan başka bir şey yapmayan Yozgatspor’un eğer acil önlemler alınmazsa paraşütsüz düşeceği iyiden iyiye anlaşıldı.

Dak. 20: Rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan Metin İlhan yerini Yiğitalp’e bıraktı.

Dak.23: Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını rakip Kütahyaspor geliştirdi. Enes’in sağdan yaptığı ortada kaleciden seken topu önünde bulan Adem’in vuruşunda Uğurcan yatarak tehlikeyi önledi.

Dak.25: Yozgatspor atağında Ali Kaan ceza sahasına kendi girmek istedi sağ kanatta Fırat’a vermediği için mutlak bir pozisyon başlamadan bitti.

Dak.30: Kütahyaspor bu dakikada yine etkili geldi sağ kanatta topla buluşan Güven’in pasıyla buluşan Adem’in şutunda top auta çıktı.

Dak.40: İlk yarının büyük bölümünde rakip kaleye gitmekte zorlanan Yozgatspor golle burun buruna geldi. Sağ kanatta Fırat’a yapılan faulu Ali Kaan kullandı ceza sahasında Burak boş pozisyonda topa vuramadı defanstan seken topu Uğurcan’ın iyi vuramayınca defans bir kez daha araya girdi Yiğitalp kafayla tamamladı ancak meşin yuvarlak dışarı gitti.

İlk yarının kalan dakikalarında ataklar sonuç vermeyince takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

İKİNCİ YARI

Dak.55(KIRMIZI KART): Maçın 50’inci dakikasında sarı kart gören Erdem sağ kanattan atağa çıkan Ziya’yı düşürünce ikinci sarı ardından da kırmızı kartı gördü ve Kütahyaspor 10 kişi kaldı.

DAK.80(GOL): Yozgatspor atağa kalkarken kaptırılan topu önünde bulan Muhammet Uğurcan tarafından düşürülünce Kütahyaspor penaltı kazandı. Atışı kullanan Onur topu kalecinin sağından ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

DAK:90(KIRMIZI KART): Yozgatspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda bir hava topunda rakip takım kalecisi ile pozisyon sonrasında tartışan Fırat kırmızı kart gördü. Kütahyaspor kalecisi ise sarı kart ile cezalandırıldı.

Dak.90: Yozgatspor bu dakikada gole çok yaklaştı Boğtan’ın sağ kanattan ceza sahasına ortasına iyi yükselen Baran’ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Uzatma dakikalarında Yozgatspor rakip kaleye uzun toplarla yüklenmeye çalışsa da iyi kapanan rakip takım penaltıdan bulduğu golle maçı 1-0 kazanarak altın değerinde 3 puanla evine döndü.

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor