Şeker'in satışı iptal mi?

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'A DURMAK YOK

Ak Parti Dursun'a emanet

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'a durmak yok

Yozgatspor'a durmak yok

Yozgatspor'un Antalya Manavgat'ta ki kamp çalışmaları aralıksız sürüyor.

SPOR      26 Aralik 2018 - 21:47     0

Yozgatspor'a durmak yok

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yozgatspor, dün de ağır bir tempo üzerinde durdu. Sabah yapılan kondisyon idmanının ardından teknik ve taktik çalışmaları üzerinde yoğunlaşan Kırmızı Siyahlılar, sergiledikleri performansla günden güne daha iyiye gittiklerini gösterme fırsatı buldular.

Yozgatspor, çalışmalarını dün sabah ve öğleden sonra olmak üzere yaptığı iki idmanla sürdürdü.

İDMANLAR SIKLAŞTI

İkinci yarı öncesi eksikliklerini gidermeye çalışan Kırmızı Siyahlılar, idmanlarını sıklaştırdı. Oyuncularının kısa zamanda istenen düzeye gelmesi için tempoyu düşürmeyen ve hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayan Teknik Direktör İbrahim Baş, tesbit ettiği eksikliklerin giderilmesi yönünde idmanlara ağırlık verirken, öğleden sonra teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarda da oyuncularına göz açtırmadı.

Bugünden itibaren idmanların temposunu daha da arttırması planlanan Teknik Direktör İbrahim Baş’ın oynanacak hazırlık maçlarının ardından transfer yapılmasını istediği oyuncular hakkında yönetime rapor sunması bekleniyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor