Minderin aslanları yüz güldürdü

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'A DEPLASMAN EZİYETİ!

Polisler kaza kurbanı

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'a deplasman eziyeti!

Yozgatspor'a deplasman eziyeti!

Federasyon, Üçüncü Lig maçları için belirlediği merkezlerin uzaklığı ile takımlara ve taraftarlarına da eziyetli yolculukları reva gördü.

SPOR      09 Mayis 2019 - 19:36     0

Yozgatspor'a deplasman eziyeti!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun özellikle Üçüncü Lige yükselme ilk etap maçında yaptığı deplasman eziyeti ikinci etap maçı öncesinde de sürdü. Yozgat’la Ordu ile arasında 425 kilometrelik uzaklığı göz ardı eden ve rakibine tam 200 kilometre daha az yol kat ettirip çok dikkat çekici olmasa da bir avantaj sağlayan Federasyon bu kez rakip takıma avantaj sağlamamış olsa bile sürekli her iki takım ve taraftarlarına uzak yerler belirleyerek eziyet etme geleneğini sürdürdü. İlk maçı Sivas, Kayseri gibi her iki ekibe de daha yakın olan illerde oynatmayan Federasyonun tercihini ikinci etap maçında da neden Bolu’dan yana kullandığı sorusuna spor kamuoyu mantıklı bir cevap bulamadı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor