Belediye'den gövde gösterisi

Okuduğunuz haber
YOZGATLIYLA DALGA MI GEÇİYORSUNUZ?

Bakandan çifte gönderme!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgatlıyla dalga mı geçiyorsunuz?

Yozgatlıyla dalga mı geçiyorsunuz?

Gelecek Partisi Başkanı Aydoğmuş ‘Asrın Projesi’ benzetmesine ağır eleştiriler yöneltti

SİYASET      11 Eylül 2022 - 16:55     0

Yozgatlıyla dalga mı geçiyorsunuz?

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Yozgat Belediyesi tarafından temeli atılan ve ‘Asrın Projesi’ diye adlandırılan altyapı çalışmalarının abartıldığı iddiasında bulundu. Bu projenin ve açılışı yapılan diğer hizmetlerin asla asrın projesi olamayacağını, bu şekilde bir yaklaşım sergileyerek Yozgat’a ihanet edildiğini savunan Aydoğmuş, “Asrın projesi denince, Yozgat halkının istek ve arzularını gideren, Yozgat ekonomisini, üretim ve istihdamını artıran,  göçü önleyen, işte bu denecek  müthiş bir proje akılıma geliyor” dedi.

Yozgat Belediyesi tarafından Cumartesi günü Asrın Projesi diye adlandırılan ve toplu açılış töreni ile ilk borusu yerleştirilen altyapı çalışmalarının abartıldığı gerekçesiyle Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Belediyeye ağır eleştiriler yöneltti.

BUNLAR ASRIN PROJESİ OLAMAZ

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, çalışmaların güzel ancak gecikmiş projeler olduğuna dikkat çekerek yaptığı açıklamasında bu görüşlere yer verdi: Yozgatlı hemşerilerime soruyorum; Asrın Projesi denince bir insansın aklına ne gelir? Yozgat Belediyesi tarafından asrın projesi adıyla Yozgat İl merkezinde açılışı yapılan; Bozok İlköğretim Okulu Halı Sahası Açılışı, asrın projesi olabilir mi, Yozgat Fatih Mahallesi’nde ilk boru yerleştirme suretiyle başlatılan altyapı çalışmaları asrın projesi olabilir mi, Fatih Mahallesi Konağı açılışı, Yaşar Uğur Parkı açılışı asrın projesi olabilir mi?

YOZGAT’IN BÜYÜK PROJELERE

İHTİYACI KALMADI MI?

Şaka değil, bunları asrın projesi diye söyleyip açılış yaptılar. Bir asır 100 yıl demek, 100 yıllık sürede  Yozgat’ta herşey tamam, asrın projesi olarak bunlar kalmıştı, sağ olsunlar onunda açılışını yaptılar. Demek oluyor ki; Yozgat’ın ,artık büyük projelere ihtiyacı kalmadı, Allah aşkına ,oraya giden misafirler gerçekten asrın projesi olarak bu işleri alkışladınız mı!  Hiç mi sormadınız oradakilere; siz ne yapıyorsunuz, Yozgat halkıyla dalga mı geçiyorsunuz diye...

YOZGAT’A İHANET EDİYORSUNUZ

Bakın; farkında değilsiniz, siz bu şekilde Yozgat’a ihanet ediyorsunuz . Bunlar geç kalmış güzel hizmetler, fakat asrın proje olamaz. Asrın projesi denince, Yozgat halkının istek ve arzularını gideren, Yozgat ekonomisini, üretim ve istihdamını artıran,  göçü önleyen, işte bu denecek  müthiş bir proje akılıma geliyor. Yozgatlı hemşerilerimin de aklına bu şekilde geldiğine eminim. Ayrıca;Yozgat’ın mahallelerini, caddelerini, sokaklarını gezmiyor musunuz? Sokaklardan araçlar geçemiyor, çıkmaz sokaklar var. Ciddi bir kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu görmüyor musunuz?  Sayın hükümet yetkilileri, Yozgat insanı sizden ciddi bir dokunuş bekliyor. Yozgat insanını lütfen ciddiye alın. Daha kapsamlı, daha güçlü bir proje bekliyor. Tabi 20 yılda yapılmayan 8 ayda yapılır mı onun takdiri Yozgat halkının.

DOKUNUŞU BİZ YAPACAĞIZ

Şunu ifade etmek istiyorum, Millet İttifakı ile Gelecek Partisi iktidarında bu dokunuşu yapacağız, Bölgesel teşviklerle sanayi yatırımını artıracağız, yatırımların yapıldığı cazibe merkezi haline getireceğiz.  Sosyal, kültürel ve ekonomik alanda , eğitim ve sağlık sisteminin güçlü olduğu daha müreffeh, daha yaşana bilir , göç eden değil göç alan bir kent haline getireceğiz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor