Yetki sizden çalışmak bizden!

Okuduğunuz haber
YOZGATLININ ÜÇ HİLAL SEVDASI BİTMEZ!

Play-out maçı 29 Nisan'da

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgatlının Üç Hilal sevdası bitmez!

Yozgatlının Üç Hilal sevdası bitmez!

MHP Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef, Yozgatlının gönlünün üç hilalden yana olduğunu söyleyerek MHP’ye yoğun ilgi gösteren Yozgatlı hemşerilerine teşekkür etti.

SİYASET      17 Nisan 2023 - 18:02     0

Yozgatlının Üç Hilal sevdası bitmez!

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren, Yozgat’ın tüm ilçe, belde ve köylerini ziyaret eden Ethem Sedef gördüğü sevgi ve ilgiden memnuniyet duyduğunu belirtti.

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, her gün bir ilçede vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geliyor.

İftar programının ardından sahura kadar ziyaretlerini sürdüren Sedef, Yozgatlının gönlünün üç hilalden ve Cumhur ittifakından yana olduğunu vurgulayarak, “Gittiğimiz her yerde bu sevgiyi, bu ilgi ve alakayı açıkça görüyoruz, Yozgatlı hemşerilerimizin duruşu da, kararı da net” dedi.

MHP Yozgat Milletvekili Adayı Sedef, Cumhur İttifakının Türkiye’nin istiklal ve istikbalinin koruyucusu olduğunu hatırlatarak, “Hemşerilerimiz de bu inanç ve görüşte olduğundan bizi bağrına basıyor, sevgi ve muhabbetini esirgemiyor. İnşallah MHP kadroları bu seçimde de bu sevgi ve muhabbetin karşılığını alacak ve Yozgat halkına yine aynı aşk ve heyecanla hizmetini sürdürecektir” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor