Okuduğunuz haber
YOZGATLI KOMUTAN ŞEHİT

Aydıncık'ta yüzler gülüyor!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgatlı Komutan ŞEHİT

Yozgatlı Komutan ŞEHİT

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde düşen askeri helikopterde bulunan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral hemşehrimiz Osman Erbaş ve 8 askerin şehit olduğu haberi yürekleri dağladı.

GÜNCEL      04 Mart 2021 - 19:14     0

Yozgatlı Komutan ŞEHİT

Bölücü terörle mücadelede en fazla Şehit veren illerin başında gelen  Yozgat ve Türk insanının yüreğini  yakan acı haber bu kez Bitlis’ten geldi. Yaklaşık 5 yıldır Elazığ 8. Kolordu Komutanlığını yürüten Korgeneral Osman Erbaş’ın da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu 9 vatan evladı Şehit oldu.

Bingöl'den 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait helikopter Bitlis Tatvan sınırlarında düştü. Helikopterde bulunan 9 askeri personel şehit oldu, 4'ü ise yaralandı. Şehit olanlardan birinin Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş olduğu öğrenildi. Yakın zamanda annesini kaybeden Korgeneral Erbaş’ın yakın zamanda tayin olması bekleniyordu. Ancak feci kazada hayatını kaybeden Erbaş Şehadet makamına ulaştı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor