Bahçeli İttifakı bombaladı!

Okuduğunuz haber
YOZGAT'IN YENİ YÜZÜ OLACAK

Dolandırıcı yakalandı

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat'ın yeni yüzü olacak

Yozgat'ın yeni yüzü olacak

Yozgat Belediyesi, şehrin tüm bölgelerini çok daha modern, mimarisiyle göz alıcı bir yapıya kavuşturmak amacıyla başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her konuda olduğu gibi şehri yönetirken yaptığı istişarelerle yepyeni ve göz alıcı bir proje olarak dikkat çeken Yeni Hal ve İş Merkezi Projesi’nin de sorunsuz bir şekilde başlamasını sağlayan Belediye Başkanı Celal Köse, şehrin ekonomik ve ticari hayatına önemli katkılar sağlayacak bir iş merkezinin daha Yozgat’a kazandırılmasına vesile olacak.

GÜNCEL      16 Subat 2022 - 18:16     0

Yozgat'ın yeni yüzü olacak

Bankalar Caddesi bu yılın sonunda bitirilmesi planlanan Yeni Hal ve İş Merkezi sayesinde Yozgat’ın yeni yüzü olmaya aday olarak gösteriliyor. 
YIKIMIN AMACI YAPIM!
Yozgat Belediyesi, şehri yeniden inşa etmek, kullanışsız işyerlerinin yerlerine modern ve mimarisiyle kent kimliğini yansıtan yeni binalar yapmak için Bankalar Caddesi’nde başlanılan yıkımları hızlandırdı. Kullanışsız görüntüleri ile modern kent kimliğinin çok çok uzağında kalan dükkanların yıkımı aslında, yeni bir caddenin ve modern işyerlerinin oluşturulmasına zemin hazırlamış olacak. 
KENT KİMLİĞİNE UYGUN
MODERN İŞYERLERİ YAPILACAK
Birbirinden vizyonlu projeleri ile Yozgat insanının yaşam standardını yükseltmeyi hedefleyen Belediye, Yeni Hal ve İş Merkezi’nde yıkımına start verilen 42 dükkan yerine birbirinden modern ve kullanışlı işyerlerini hak sahiplerinin kullanımına sunacak. Kent kimliğini yansıtacak mimarisiyle de göz dolduracak olan 3 kattan oluşacak projenin zemin katı bin 410 m2 inşaat alanı içindeki 19, 1. Kat 825 m2 alandan oluşacak ve 23 işyerinden oluşacak. Toplam alanı bin 205 metrekare olan ve 15 büro tipi işyerinin bulunacağı son kat ise işyeri sıkıntısının bertaraf edilmesine bir nebze yardımcı olacak. 
TİCARİ VE EKONOMİK 
KAZANÇ SAĞLANACAK
Yılların tahrip edici yıkıcılığına artık dayanamaz hale gelen, sadece bölge esnafını değil vatandaşları da görüntüsüyle rahatsız eden bölge yepyeni bir görünüme bürüneceği için ticari ve ekonomik hayata da önemli katkılar sunacak. Belediye Başkanı Celal Köse’nin bölge esnafıyla yaptığı istişareler sonucu kimseyle karşı karşıya gelinmeden yıkım aşamasına getirilen ve kazanımları esnafın da kafasına yatan bölgede yıkımlar kar yağışının sona ermesiyle yeniden başladı. Bu yıl sonuna bitirilmesi hedeflenen Yeni Hal ve İş Merkezi dışında da birçok projeye startı vereceklerini belirten Başkan Celal Köse, şu açıklamaları yaptı: 
“YOZGAT’TA YAŞAM STANDARTLARINI 
YÜKSELTMEYİ HEDEFLİYORUZ”
 “Biz gönüller yapıyoruz, gönül kazanıyoruz ve gönülden hizmet ederek Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneğini sergiliyoruz. Tüm çalışmalarımızı vatandaşlarımızla paylaşarak, birlikte yönetim anlayışını yansıtıyoruz. Her yaştan vatandaşımızla bir araya gelerek, Yozgat’ın planla gelişimine ve kalkınmasına öncülük ediyoruz. Hedefimiz akıllı şehircilik uygulamalarıyla Yozgat’ta yaşam kalitesini artırmaktır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor