MHP’NİN ABİSİ YARIN DEFDENİLECEK

Okuduğunuz haber
YOZGAT'A BORCUMUZ VAR
Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat'a borcumuz var

Yozgat'a borcumuz var

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili aday adayı Yusuf Mertoğlu, Gazetemiz Merkezini ziyaret ederek seçilmesi halinde yapmak istediği projeleri genel olarak sıraladı.

GÜNCEL      21 Mart 2023 - 15:40     1

Yozgat'a borcumuz var

Yozgat’a borcumuz var uzun yıllar Ziraat Bankası’nda görev yapan, Çadırardıç ilçesinde belediye başkanlığı görevini yürüten ve geçen dönem ikinci sıra adayı olarak bulunan Yusuf Mertoğlu gazetemiz merkezine ziyarette bulundu.

Siyasetin insana hizmet etmek için yapıldığını dile getiren Yusuf Mertoğlu, lise yıllarından bu yana hep Milliyetçi Hareketin içerisinde olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili Aday adayı olan Yusuf Mertoğlu, “Doğduğum yer, sevdiğim yer, Türk yiğitlerinin harman olduğu Yozgat’ta siyaset yapmak üzere geldim. Benim için Milliyetçi Hareket Partisinde sırada olmak diye bir şey yoktur. Tüm gayem çalışmak, Milletçi hareketin Türkiye’nin siyasetinde söz sahibi olması için gayret ediyorum. Şimdi de 28’inci dönem Milletvekilliği aday adayı olarak karşınızdayım. Milliyetçi Hareket Partisi bize nerede yer verirse orada aynı şekilde Memleketimize faydalı olmak için çalışacağız. Okulda alınan eğitimi pekiştiren laboratuar çalışlarıdır. 2005 yılında geldiğim Yozgat’ta ben Yerköy’den en doğu da ki ilçesi Akdağmadeni’ne kadar, en güney de Kadışehri’ne kadar ilçe ilçe, köy köy. Aynen laboratuar çalışması gibi Yozgat’ta insanların nasıl yaşadığını, ne düşündüğünü, Merkezi hükümetten neler beklediğini bunların laboratuar çalışmaları ile gördüm. Bürokraside ki ve laboratuardaki çalışmalardan aldığımız bilgilerle harmanlayıp, bunu kararlı ve azimli bir şekilde yorulmadın, yılmadan çalışacağım. Son gaz çalışacağıma söz veriyorum. Bu saçı bu yolda ağarttık” dedi.

Hatırlanacağı üzere Ziraat Bankası'nda uzun yıllar yöneticilik yaptıktan sonra Çadırardıç Belediye Başkanlığı görevini üstlenen, 2018 yılında ikinci sıradan MHP milletvekili adayı gösterilen Mertoğlu'nun aday gösterilmesi halinde listede yine iyi bir yer bulmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Kamil
bu borç milletvekili olmadan ödenemiyor mu? eğer milletvekili olamazsanız borcunuzu ödemeyecek misiniz?
1 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor