Yozgatsporlu oyuncu kaza yaptı

Okuduğunuz haber
YOZGAT'A ACEMİ BİRLİĞİ İSTEDİ

Yozgatspor'a nazar değdi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat'a Acemi birliği istedi

Yozgat'a Acemi birliği istedi

Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan Yozgat’a acemi birliği istedi.

SİYASET      18 Aralik 2018 - 19:17     0

Yozgat'a Acemi birliği istedi

Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan Yozgat’a acemi birliği istedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a, Yozgat’ın uzun yıllardır beklentisi olan Acemi Birliği konusunu anlattı. Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milli Savunma Bakanlığı bütçesi görüşmeleri sırasında mecliste hazır bulunan Bakan Hulusi Akar ile gece geç saatlerde görüşen Sedef, Yozgat’a bir acemi birliği yapılmasını istedi. Akar ile konuyu istişare eden Sedef birde bilgi notu verdi. Açıklamada Sedef şu görüşlere yer verdi:
‘’Yozgat’ta hizmet veren ve 1974 yılında Manisa Kırkağaç’a taşınan 6. Er Eğitim Alay Komutanlığı nakliyle birlikte Şehrimize ekonomik ve iktisadi açıdan ciddi kayıplar yaşatmıştır. 
Yatırım alamayan şehrimize, ekonomiyi canlandıracağına inandığımız bir acemi birliği yapılması elzem hal almıştır. Sayın Bakan; Şehrimize bir acemi birliği yapılması için desteğinizi bekliyoruz’’ dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor