İYİ Parti başkanını arıyor?

Okuduğunuz haber
YOZGAT'TA VAKALAR ARTTI MI?

Çekerek Havzasında ilk adım

Anasayfa   /    Sağlık    /    Yozgat'ta vakalar arttı mı?

Yozgat'ta vakalar arttı mı?

İl genelinde yaşanılan rehavetin koronavirüs vakalarının ciddi şekilde artmasına zemin hazırladığı öğrenildi.

SAĞLIK      19 Temmuz 2020 - 15:12     0

Yozgat'ta vakalar arttı mı?

Dünya genelinde 14 milyon insanın yakalandığı, bunlardan 600 bin’e yakının öldüğü koronavirus vakaları Yozgat genelinde de artış göstermeye başladı. Tüm önlem ve tedbirlere rağmen insanlar arasında başlayan rehavet nedeniyle vaka sayılarının Merkezde 90’a, il genelinde ise 160’a ulaştığı bilgisine ulaşıldı. 

Yozgat’ta son günlerde halkın bir bölümünün rehavete kapılıp  koronavirüs tedbirlerine özen göstermedikleri gözlendi. Vatandaşlar arasında baş gösteren gevşeme, Yozgat ve ilçelerinde Covid-19 vak’alarının artmasına yol açtı. Bu nedenle Yozgat Valiliği, İl Hıfzısıhha Kurulu ve Sağlık Müdürlüğü yetkilileri maske-sosyal mesafe ve hijyen koşullarına uymayanlara yönelik yaptırımların uygulanacağı uyarısında bulundular.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor