Depremleri önceden biliyor

Okuduğunuz haber
YOZGAT ÖRNEK OLMALI

Gökbilimciden tam isabet!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat örnek olmalı

Yozgat örnek olmalı

Yozgat'ın deprem bölgelerinde oluşan sıkıntıların giderilmesi için düzenlenecek yardım kampanyaları konusunda örnek teşkil etmesi bekleniyor.

GÜNCEL      06 Subat 2023 - 09:10     0

Yozgat örnek olmalı

Türkiye’nin değil dünyanın neresinde bir afet olsa yardımına koşan, zor durumda bile olsa bunu ikinci plana atarak ülkeye örnek teşkil eden Yozgat’ın, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok il’de büyük yıkımlara ve hiç istemediğimiz ölüm haberlerine, yaralanmalara neden olan depremin ardından başlatılacak seferberlikte yine baş rolleri oynaması bekleniyor.

Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi, siyasi partiler ve STK’ların zaman kaybetmeden yardım kampanyaları başlatmaları ve maddi yardımların yanı sıra, diğer yardımların da deprem bölgelerine acilen ulaştırılması bekleniyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor