Memuru ezdiriyorlar!

Okuduğunuz haber
YOZGAT NEREYE GİDİYOR!

Uçar da Temsilciliğe aday

Anasayfa   /    Sağlık    /    Yozgat nereye gidiyor!

Yozgat nereye gidiyor!

Yozgat'ta ki koronavirüs vakaları her geçen gün artış gösteriyor. Aşılamada ise beklenilen düzeye bir türlü gelemedi.

SAĞLIK      13 Agustos 2021 - 17:01     0

Yozgat nereye gidiyor!

Yozgat’ta vaka oranları bir hafta içerisinde yüzde 71 oranında artarak yüzde 207,51’e yükseldi. Yozgat’ta korona virüs vaka sayılarında ki artış sürüyor. Kurban bayramı ve 9 günlük tatilin ardından korkulan oldu. Vaka oranları bir hafta içerisinde yüzde 71 oranında artarak yüzde 207,51’e yükseldi.

Türkiye genelinde yaşanan vaka artışı, Yozgat’ta çok hızlı bir yükseliş seyri izlerken, aşılama oranı da buna paralel olarak çok yavaş ilerliyor.

Yozgat’ta 31 Temmuz -6 Ağustos arasındaki haftalık vaka sayısı bir önceki haftaya göre artarak 100 binde 207.51'e çıktı. İl Sağlık Müdürü Fatih Şahin, son günlerde vaka sayılarında tekrar artış yaşandığını belirterek, kurallara uyulması ve aşı yaptırılması çağrısında bulundu.. Yozgat, vaka sayısıyla 'turuncu' kategoride yer alırken, Kurban Bayramı sürecinde kentte yaşanan yoğunluk ve rehavet vaka sayılarını artırdığı belirtiliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor