STK'lar gözardı mı edildi?

Okuduğunuz haber
YOZGAT İZMİR'İN YANINDA

Kayaalp Yılın Sporcusu

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat İzmir'in yanında

Yozgat İzmir'in yanında

İzmir'de yaşanılan deprem felaketi sonrasında yaraların sarılması için başlatılan kampanya çerçevesinde hazırlanan malzemeleri taşıyan kamyonlar Yozgat'tan yola çıktı.

GÜNCEL      04 Kasim 2020 - 17:05     0

Yozgat İzmir'in yanında

Merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedelere destek olmak için başlatılan kampanya çerçevesinde  Yozgat’ta Kaymakamlıklar, Belediyeler, Ticaret ve Sanayi Odası ve Üyeleri, Odalar ve STK’lar ve hayırseverlerin katkıları ile hazırlanan malzemelerin yer aldığı kamyonlar İzmir’e hareket etti.

Yozgat Valisi Ziya Polat, acil ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra temel gıda maddeleri, battaniye, ısıtıcı ve hijyen malzemelerinden oluşan tıra katkı sağlayan tüm kurum, kuruluşlara, yardımseverlere ve vatandaşlara teşekkür etti. Vali Polat, devletin bütün kurumlarının yaraları sarmak için koordineli şekilde deprem bölgesinde çalıştığını ifade ederek, Nevşehir olarak ihtiyaç duyulan her konuda İzmir halkının yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

İzmir'de yaşanlan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor