Uranyuma Devlet eli

Okuduğunuz haber
YOZGAT İTTİFAKI KAZANACAK!

Yozgat'a Bakan bakana!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat ittifakı kazanacak!

Yozgat ittifakı kazanacak!

Yozgat bağımsız Belediye Başkanı Kazım Arslan, 31 Mart'ta yapılan seçimlerden Yozgat ittifakının galip çıkacağını söyledi.

SİYASET      05 Mart 2019 - 19:52     0

Yozgat ittifakı kazanacak!

Yozgat bağımsız belediye başkan adayı Dr.Kazım Arslan'a Yozgatlıların sahip çıkması tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Seçim çalışmalarına Yozgat'ın dörtbir yanından devam eden Arslan her fırsatta Yozgat halkına olan güvenini dile getirirken kendisi ve belediye hakkında yapılan eleştirilere de cevap veriyor. 
"ARAÇLARLA EVE DOMETES GÖNDERMİYORUZ" 
Yozgat Belediyesinde istenilen her türlü bilgiye herkesin ulaşabileceğini söyleyen Arslan, "Şimdi de Yozgat Belediyesinde bulunan kiralık araçların sayısını öğrenemediklerini bu araçlarla ne yapıldığını öğrenemiyoruz diyorlar. Bizden istedikleri bilgileri biz kendilerine verdik. Bu bilgileri de kimseden bu güne kadar kimseden saklamadık. Çünkü biz Yozgat halkına hizmet edecek araçlarla eve ne domates gönderdik, nede ekmek gönderdik. 38 adet kiralık araç var belediye bünyesinde. Bu araçların 14 adeti temizlik işlerinde kullanılıyor, 4 adeti park bahçe müdürlüğümüzde, 10 adeti su kanalizasyon müdürlüğünde, 2 adeti işletme iştirakler müdürlüğünde, 2 adeti ulaşım hizmetlerinde, 1 adeti bilgi işlem servisinde, 5 adeti ise fen işleri müdürlüğünde kullanılıyor" dedi. 
"YOZGAT HALKI BENİ EN BÜYÜK MAKAMA LAYIK GÖRDÜ" 
Yozgat halkından aldığı güç ile yola çıktığının altını bir kez daha çizen Arslan, "Gün itibarıyla Yozgat Türkiye gündeminde. Bunun sebebi benim bağımsız adaylığım değil. Bunun sebebi Yozgat'ın baskılara boyun eğmemesi ve halkın kendi başkanını kendi seçme isteği. Bu çok büyük bir gurur ve şeref. Bu gurur ve şeref verici olaya da Yozgat halkının beni layık görmesi benim hayatımda ulaşabileceğim en büyük makam. İnanıyorum ki bu haklı davamız için hep birlikte çalışacağız. 31 Mart akşamı kazanan biz olacağız. Kazanan Yozgat olacak" şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor