Başer kurala takılıyor mu?

Okuduğunuz haber
YOZGAT'IN YERLİSİ SİZDEN BİRİSİ

Yozgatspor bir var bir yok

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat'ın yerlisi Sizden birisi

Yozgat'ın yerlisi Sizden birisi

Genç yaşına rağmen kurt bir siyasetçi gibi hareket eden ve listede bulunmak için değil memleketine hizmet için aday olduğunu her seferinde dile getiren AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Serhat Akın, seçilmesi halinde yapmayı hedeflediği projelerini açıkladı.

SİYASET      19 Mart 2023 - 16:03     2

Yozgat'ın yerlisi Sizden birisi

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday adayı Serhat Akın, Gazetemize samimi açıklamalarda bulundu. Listenin Yozgat’ta ikamet eden, halkın sorunlarını bilen, bunlara çözüm önerileri sunacak isimlerden oluşmasının önemine değinen Akın, “Allah bize bu makamı nasip ederse Yozgat’ı bir adım ileriye götürecek projelerin gerçekleşmesi için kimseden korkmadan, siyasi hesap yapmadan, elimden gelen desteği siz değerli hemşerilerimize sunacak. Her zaman yanınızda olacağım” dedi.

Genç yaşına rağmen kurt bir siyasetçi gibi hareket eden ve listede bulunmak için değil memleketine hizmet için aday olduğunu her seferinde dile getiren AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Serhat Akın, seçilmesi halinde yapmayı hedeflediği projelerini açıkladı.

BU ŞEHRE AŞIĞIZ

Yozgat’ın Ak Parti Hükümetleri döneminde çok ciddi yatırımlar aldığına dikkat çeken Akın, bunların devam etmesinin ve iş alanlarının oluşturulmasının önemine değindi. Yozgat’ın sorunlarını bilmeyen, Yozgat’ta ikamet etmeyen isimlerin seçildikten sonra Başkent’ten gelmediğini, gelse bile sorunları bilmediği için çözüm üretmesinin de zor olduğuna vurgu yapan Akın, kendilerinin bu şehre aşık olduklarını ifade etti.

DEVLET BABALIĞINI GÖSTERİYOR

6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilin etkilendiği deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere bir kez daha sabırlar dileyen ve yaraların sarılması için devletin' babalığını' gösterdiğini söyleyen Akın,  depremzedelerin kalıcı konutlarına bir an önce geçeceklerine yürekten inandığını belirtti.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM

“Merkezi hükümetin hem Yozgat’ımıza, hem Çekerek ilçemize ve bölgedeki ilçelerimize ne kadar büyük hizmetler yaptığını hepiniz biliyorsunuz. Bunları saymama gerek yok. Bugüne kadar yapılan bu hizmetlere, bu memlekete, bu bölgemize, Yozgat’ımıza yapılan katkılara merkezi hükümetten getiren yatırımlara bir çakıl taşı dahi olsa ilave etmek için, üstüne koymak için gece gündüz çalışacağım” diyen Serhat Akın, Elimizi taşın altına koyarak, tüm ülke genelinde olduğu gibi artık Yozgat'ın ve Yozgatlının önüne de 2023, 2053, 2071 hedefleri olan projeler koyacak ve bunları gerçekleştirecek işadamlarına ve kadrolara sahip çıkacağız. Biz yükünü tutunca Yozgat’ı terk edenlerden olmadık. Yozgat’ın, ilçemiz Çekerek için iş, aş istihdam oluşturma çabamızı her dönem gösterdik. Bu nedenle de memleketimize olan sevgimizi, hizmet etme aşkımızı bir üste taşıma niyetindeyiz. Yozgat’ın yer altı, yer üstü zenginliklerinin ekonomiye kazandırılması, spor, turizm konusundaki potansiyelini daha iyi kullanması için ciddi projeler hazırlayarak hayata geçirmek hedefindeyiz. Merkezi Hükümetimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan liderliğindeki kutlu yürüyüşüne Allah kısmet ederse biz de elimizden geldiği kadar katkı sunmayı düşünüyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 2 yorum yapılmış.

Necdet Akın
Hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz
1 Yıl önce
İdris Özdemir
Vatan memleket aşığı olan bu saygı değerli ayın iş insanı serhat akina başarılarının devamını diliyoruz.vatani milleti daha ileriye götürecegine eminiz bu genç yaşta neleri başardığını gördük ve görmekteyiz ALLAH'IM BU DAVADA ZAFERE ERİSMESİNİ GİSTER YARABBİM
1 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor