TOKİ başvuruları başladı

Okuduğunuz haber
YOZGAT'IN KAYBEDECEK ZAMANI YOK!

Şampiyonluk maçına davet

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat'ın kaybedecek zamanı yok!

Yozgat'ın kaybedecek zamanı yok!

Bağımsız Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, yapılacak hizmetlere kimsenin engel olamayacağını söyledi. Arslan, yeni projelerle Yozgat'ın çehresini değiştirmeye devam edeceklerini belirtti.

SİYASET      12 Mart 2019 - 19:30     0

Yozgat'ın kaybedecek zamanı yok!

Bağımsız belediye başkan adayı Dr. Kazım Arslan, seçim çalışmalarında yapacağı yeni birbirinden güzel projelerin tanıtımını yaparken Yozgat’ın kaybedecek zamanı olmadığının altını çizdi.
28 Mart 2004 Mahalli İradeler Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Yozgat Belediye Başkanı Adaylığı sürecince açıkladığı projeleri 10 yıl sonra yapma imkanı bulduğunu söyleyen Arslan, “demek ki arada geçen 10 yılda Yozgat’ta bizim yaptığımız gibi büyük projelere imza atılmadı. Bu nedenle Yozgat’a yıllar önce yapılması gereken hizmetleri biz bu gün yapabildik ama artık kaybedecek bir günümüz dahi yok. Hep birlikte Yozgat’ın kaderini 31 Mart akşamı değiştireceğiz” dedi.
“YAPILACAK HİZMETLERE KİMSE ENGEL OLMAZ OLAMAZ”
Yapılacak hizmet ve projelerin bir şehrin yerel yönetimi tarafından yapılacağını dile getiren Arslan, “Hükümet ile yerel yönetimler farklı partilerden ya da bizim gibi bağımsız olabilirler ama bu asla yapılacak proje ve hizmetlere engel olmaz. Aslında bağımsız adaylığın başka bir kolaylığı var.  Parti mensubu iken birçok kişi ve makamı memnun etmek zorundasın ama bağımsızken daha rahat çalışabileceğiz. Ben hemşerilerimden gelen isteği geri çevirmedim ve aday oldum. Artık vebal sizde benim Yozgat’a hizmetten başka bir niyetim yok. Beni bu yolda yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Daha önceki seçimlerde böyle bir ilgi ve muhabbet görmemiştim.  Biz görev süremiz içinde nasıl ki yaptıklarımız ile memleketimize değer kattıysak bundan sonraki yapacaklarımızla şehrimize şirin Yozgat’ımıza değer katmaya devam edeceğiz. Gelecek dönem için 50 adet proje açıkladık. Bunların hepsini saymak çok zaman alır ama bazılarını inceleyecek olursak Yozgat Park’ın devamı olan Macera Parkı Projesi Yozgat’ın cazibe merkezlerinden birisi olacak. İçerisinde çocuk parkları, sosyal alanları, gezi ve spor alanları, go kart ve buna benzer birçok özelliği içinde bulunduracak olan proje çevre illerimizin birçoğunda dahi yok. Mehmet Hulusi Mahallesine yapacağımız Hayvanat Bahçesi ve Park projemiz hem yapılacağı mahalleye hemde Yozgat’ımıza büyük bir değer katacak. Yine 2004 yılında bir şehre gelen insanlar ilk intibalarını terminalde verirler demiştim, şimdi Yozgat Terminali şehrimize gelen herkeste iyi bir intiba bırakıyor” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor