Kayalar gizli aday mı?

Okuduğunuz haber
YOZGAT FUTBOLUNUN ACI KAYBI

Şükrü Amir vefat etti

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat futbolunun acı kaybı

Yozgat futbolunun acı kaybı

ÇEDAŞ'tan emekli, Yozgat futbolunun tanınan simalarından Soner Öztürk yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

GÜNCEL      03 Subat 2023 - 22:19     0

Yozgat futbolunun acı kaybı

ÇEDAŞ’tan emekli uzun yıllar Yozgat amatör küme takımlarında futbol oynayan ve gençlere hem futbolculuğu, hem de insanlığı ile örnek olan Soner Öztürk yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamadı. Yozgatspor’da bir dönem forma giyen Fatih Öztürk’ün amcası olan Soner Öztürk’ün vefatı ailesini olduğu kadar spor camiasında da derin bir üzüntüye neden oldu. Sessiz sakin kişiliği ile tanınan ve uzun yıllar geçmesine rağmen futbol sahalarındaki bıraktığı izler konuşulan Öztürk, yarın öğlen namazından sonra Büyük Camide kılınacak cenaze namazının ardından Sarı Topraklık’ta ki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor