Çocuklar geleceğimiz!

Okuduğunuz haber
YOZGAT COŞTU Bİ KERE!

Bozokspor Özkan'a emanet

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat coştu bi kere!

Yozgat coştu bi kere!

Sürmeli Festivali etkinlikleri Yozgat halkının unutamayacakları günler yaşamasına neden oldu

GÜNCEL      08 Agustos 2022 - 17:28     0

Yozgat coştu bi kere!

Yozgat Belediyesi’nin organizasyonunda bu yıl 21’inci gerçekleştirilen Uluslar arası Sürmeli Festivali programı büyük ilgi gördü. Yozgat’ın tanıtımına katkı sağlaması, ulusal basında yer alması, aynı zamanda vatandaşların gönüllerince zaman geçirmesi için hiçbir aksaklığa müsaade edilmeyen, sosyal, sportif ve kültürel birçok aktivite ile dolu dolu geçen festivalin özellikle konser programları coşkuyu zirveye tırmandırmak için yeterli oldu.

Yozgat halkı, Yozgat Belediyesi’nin organizasyonunda bu yıl 21’inci gerçekleştirilen Uluslar arası Sürmeli Festivali programı kapsamında tam anlamıyla coştu.

FESTİVAL DOLU

DOLU BAŞLADI

Yozgat’ın tanıtımına büyük katkılar sağlayan, Yozgatlıları bütünleştiren, birlik ve beraberlik adına güzel görüntülerin ortaya çıkmasına zemin hazırlayan Uluslar arası Sürmeli Festivali’nin bu yıl ki açılışı muhteşem başladı. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Alanı’nda devam eden Festivalin en fazla ilgi çeken kısmı hiç kuşkusuz konser programları oldu. Sünnet Şölenine katılan çocukların gönüllerince eğlenme fırsatı bulduğu, Halk dansları topluluklarının birbirinden güzel gösterileri, ilk gün sahne alan Grup Patika’nın Karadeniz esintisinin ardından Bozkırın güçlü sesi İsmaul Altunsaray, Yozgatlılara unutamayacakları bir gece yaşattı.

ŞEHRİN HER YERİNDE BİR ETKİNLİK

Kalvaltı ikramı, testi kebabı yarışması, şairlerin atışmaları, üreten kadınların stantlarının açılışı, testi kebabı yarışması, dağ bisikleti şampiyonası, uçurtma şenliği gibi birçok etkinlik Şehrin her yerine yayıldı. Belediye Başkanı Celal Köse’nin katılan herkesin Festival coşkusunu doyasıya yaşaması için hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadığı etkinliklerde Elif Buse Doğan, Bengü konserleri ikinci gün coşkuyu yine zirve yaptırdı. 20 bin’e yakın kişinin takip ettiği, gecenin geç saatlerine kadar süren konserlerin sonunda gerçekleştirilen havai fişek gösterileri, güzel geceyi bir kez daha aydınlattı.

SİYASET TAM TEKMİL

Yozgatlı siyasetçilerin yanı sıra bürokratlar da Festivale büyük katılım sağladılar. Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, MHP Milletvekili Ethem Sedef, CHP Milletvekili Ali Keven başta olmak üzere birçok belediye başkanı, Federasyon ve Dernek Başkanları, hemşehrileri ile hasret giderdiler. Yozgat Valisi Ziya Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, hayırsever işadamı Bilal Şahin de Festivali baştan sona takip ederek halkla iç içe olduklarını gösterdiler.

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor