Büyüksün Türkiyem!

Okuduğunuz haber
YOZGAT BESYO'DAN BİLİMİN IŞIĞINDA FUTBOL!

Afrin'de insanlık ölüyor!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat BESYO'dan Bilimin Işığında futbol!

Yozgat BESYO'dan Bilimin Işığında futbol!

Yozgat Bozok Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümünü tarafından hazırlanan ‘’Bilimin Işığında Online Futbol Eğitimi’’ Projesi yarın start alıyor.

GÜNCEL      26 Nisan 2020 - 16:49     0

Yozgat BESYO'dan Bilimin Işığında futbol!

Yozgat Bozok Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü tarafından hazırlanan ‘’Bilimin Işığında Online Futbol Eğitimi’’ Projesi yarın start alıyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü Araştırma Görevlisi Oğuz Gürkan’ın moderatörlüğünde, birbirinden değerli spor adamları ve sporcular online eğitim üzerinden Antrenörlük Eğitimi öğrencileriyle bir araya gelecek. Futbol, Futbol Uzmanlıkve Müsabaka Analizi derslerine davet edilen alanında uzman kişiler derslerde öğrencilerle deneyimlerini ve bilgi birikimlerini paylaşacaklar. Bu proje kapsamında 28 Nisan Pazartesi günü Başakşehir Profesyonel takımında maç analisti olarak görev yapan Yılmaz Yüksel antrenörlük eğitimi öğrencileriyle beraber olacak. 1 Mayıs Cuma günü Trabzonspor profesyonel takım kondisyoneri Gökhan Kandemir, 4 Mayıs Pazartesi günü Gençlerbirliği Profesyonel takım futbolcusu Berat Ayberk Özdemir, 5 Mayıs Salı günü Akhisar Profesyonel takım kondisyoneri Doç.Dr. Barış Gürol, 12 Mayıs Salı günü Göztepe Profesyonel takım futbolcusu Soner Aydoğdu, 14 Mayıs Perşembe günü Pro Lisansa sahibi Prof. Dr. Hayrettin Gümüşdağ ve 18 Mayıs Pazartesi günü eski FİFA Hakemi ve güncel Süper Lig gözlemcisi  Doç. Dr. Sürhat Müniroğlu öğrencilere eğitim verecek.

‘’Bilimin Işığında Online Futbol Eğitimi’’ Projesinin yürütücüsü ve aynı zamanda moderatörlüğünü yapacak olan Antrenörlük Eğitimi Bölümü Araştırma Görevlisi Oğuz Gürkan gazetemize yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: ‘’Alanında uzman spor adamlarını ve sporcuları davet ettiğimiz bu organizasyondaki amacımız öğrencilerimize bir bakış açısı, vizyon ve misyon kazandırmaktır. Yine öğrencilerimizin kendilerini yetiştirdikleri ve geliştirdikleri taktirde çeşitli futbol takımlarında Teknik Direktör, Antrenör, Analist, Kondisyoner ve Hakem gibi önemli alanlarda çalışabileceklerinin farkında olmalarını sağlamak da diğer bir amacımızdı. Umarım herkese faydalı olur’’ dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor