Şeyhzade anılacak

Okuduğunuz haber
YOSİAD'DAN KÜLLİYATA TAM NOT

Flaş isimler yolda

Anasayfa   /    Güncel    /    YOSİAD'dan Külliyata tam not

YOSİAD'dan Külliyata tam not

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği Ocak ayı toplantısında tanıtımı Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadag tarafından yapılan Yozgat tarihini ele alan Külliyat tam not aldı.

GÜNCEL      07 Ocak 2023 - 14:39     0

YOSİAD'dan Külliyata tam not

Yozgatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (YOSİAD) Ocak ayı Yönetim Kurulu toplantısını Dernek genel merkezinde yaptı. Toplantıya Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Karadağ, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, İstanbul Yozgatlılar Platform Başkanı Kazım Ekinci, YOSİAD Yüksek İstişare Kurulu, Denetleme Kurulu Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda Dernek üyesi katılım sağladı. Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi ve Bozok Üniversitesi’nin büyük katkıları ile hazırlanan Yozgat Tarihi ve Kültürü isimli Külliyatın tanıtımını yapan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, eserin bugüne kadar Yozgat’la ilgili yapılmış en kapsamlı ve en geni müstesna eser olduğunu dile getirdi.

Üniversitenin Şehrin sosyo-ekonomik hayatına, kültürüne ve yaşamına yaptığı olumlu katkıları dile getiren Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Karadağ’ın konuşmasının ardından Çayırova Kaymakamı hemşerimiz Ahmet Önal, konu ile ilgili düşüncelerini dile getirdiği konuşmasında eserin Yozgat tarihine kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bozok Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ahmet Karadağ’a bu Projenin fikir babalığını ve mimarlığını üstlenen Yozgat Bozok Üniversitesine, emeği geçen tüm hocalara ve yaklaşık 94 yazar ve Akademisyenlere teşekkür ve şükranlarını sundu.Eserin katılımcıların büyük beğenisini ve takdirini kazandığını belirten Başkan Öztürk, Yozgat için taş üstüne taş koyan kim olursa olsun yanlarında olacaklarının mesajını verdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor