Gurbetçiler karantinaya alınacak

Okuduğunuz haber
YOSİAD'DAN HASTANEYE DESTEK

Afganistan'dan Yozgat'a

Anasayfa   /    Sağlık    /    YOSİAD'DAN Hastaneye destek

YOSİAD'DAN Hastaneye destek

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD) Yozgat Temsilciliği, Koronavirüsle mucadele kapsamında, Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine maske ve dezefektan malzemesi hediye etti.

SAĞLIK      21 Nisan 2020 - 20:50     0

YOSİAD'DAN  Hastaneye destek

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD) Yozgat Temsilciliği, Koronavirüsle mucadele kapsamında, Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine maske ve Dezefektan hediye etti.
Araştırma Hastanesinde maske ve dezenfektan tesliminde, Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, YOSİAD Genel Başkanı Erdal Öztürk, Başkan Yardımıcısı Orhan Erbaş, Onur Keten, YOSİAD Yozgat Temsilcisi Gülşen İtik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferit Çicekçioğlu, Hastane Başhekimi ve diğer hastane personeli hazır bulundu.
Üniversite Kampüsü içine ve Araştırma Hastanesi içine restaurant ve kafeterya kazandırarak önemli bir ihtiyacı karşılayan, istihdama katkı sunan bunun yanında baharın gelmesiyle birlikte Kampüsün çevre düzenlemesine katkı olarak çam fidanı desteklerini de sürdüren Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD) Genel Başkanı Erdal Öztürk, "KOVID-19 salgınıyla mücadele de elbette bizler de üzerimize düşen elimizden gelen desteği her zaman milletimizin faydasına sunmaya hazırız. Yeterki salgınla mücadeleyi ülke olarak millet olarak en az zararla ve başarılı bir şekilde bi an evvel atlatalım" diye konuştu.
Baskan Öztürk, şubeleşme çalışması süren YOSİAD Yozgat Temsilciliğine de bu duyarlı çalışmaları için teşekkür etti.

8 BİN MASKE, 4 KOLİ DEZENFEKTAN...
RAMAZAN YARDIMI DA YAPILACAK...

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD) Yozgat Temsilcisi iş insanı Gülşen Itik, YOSİAD Yozgat Temsilciliği olarak, Yozgatlı iş insanlarının büyük destekleri ile ilk etapta temin ettikleri 8 bin adet maske ve 4 koli dezenfektan'ı, Araştırma Hastanesine hediye ettiklerini belirtti ve destek veren Yozgatlı iş insanlarına teşekkür etti. Yozgat Temsilcisi Gülşen Itik, "Sadece Araştırma Hastanemiz degil, şehir hastanemiz için de elimizden gelen desteği sunma gayretindeyiz. Bu anlamda yanımızda olup, destek çağrınıza duyarlılık gösteren yüce gönüllü iş insanı arkadaşlarımıza ben de destekleri ve dahası gelecek destekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
İtik, Ramazan ayı için ise Temsilcilik olarak yardım kampanyası oluşturarak, il ve ilçedeki iş insanlarının katkılarıyla ihtiyaç sahibi aileleri yardım kolileri ile sevindireceklerini sözlerine ekledi.
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ ise, Araştırma Hastanesine, Maske ve dezenfektan hediyeleri için, YOSİAD Yozgat Temsilcisi Gülşen İtik, YOSİAD Genel Başkanı Erdal Öztürk ve ekibine destek sunan tüm Yozgatlı hayırsever iş insanlarına teşekkür etti.
Rektör Karadağ, "Devletimizin mücadele ve desteklerine ek olarak, millet olarak, birlik ve beraberlik içinde mücadeleye katkı sunulduğunu görmek sevindirici. Bu anlamda YOSİAD'ın Yozgat Temsilciliği'nin hem hayırlı olmasını diliyor, hem de KOVID-19'la mücadele kapsamında Araştırma Hastanemize verdikleri desteklerine teşekkür ediyorum" diye konuştu...

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor