Teşkilatta Nurdoğan etkisi

Okuduğunuz haber
YOSİAD'TAN TAM DESTEK

Yozgat için hemen şimdi

Anasayfa   /    Güncel    /    YOSİAD'tan tam destek

YOSİAD'tan tam destek

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erdal Öztürk, Yozgat Şube Başkanı Gülşen İtik’e Ak Parti aday adaylığı yolunda sonsuz destek verdiklerini söyledi.

GÜNCEL      24 Mart 2023 - 20:54     0

YOSİAD'tan tam destek

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erdal Öztürk, Yozgat Şube Başkanı Gülşen İtik’e Ak Parti aday adaylığı yolunda sonsuz destek verdiklerini söyledi. Gülşen İtik’in her konuda kendini ispat etmiş, memleketine en iyi şekilde hizmet edecek kabiliyete sahip olduğuna dikkat çeken Erdal Öztürk, “Aday adaylarının eli çantalı değil de gerçekten Yozgat’ın havasını soluyan insanlar olması bence en önemli ayrıntı olsa gerek” diye konuştu.

YOSİAD Başkanı Erdal Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan Gülşen İtik’in sonuna kadar yanında olduklarını ifade ettiler.

KENDİNİ İSPAT ETMİŞ BİR İSİM

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erdal Öztürk, Gülşen İtik’in her konuda kendini ispat etmiş, toplumun tüm kesimleri tarafından kabul gören ve milletvekilliği görevinde de oldukça başarılı olacağına inandıkları bir isim olduğunu söyledi. Adayların belirlenmesi sürecinde Yozgat’ta ikamet edip etmediğine bakılması tavsiyesinde bulunan Öztürk, “Biz kimsenin işine karışacak, siyasete yön verecek değiliz ama Yozgat’tan gitmiş şehrini tanımayan, sorunlarını bilmeyen insanların milletvekili olması durumunda bir katkı sağlayamayacağına inanıyorum. Bu bakımdan Gülşen İtik mevcut adaylar arasında hem işkadını olması, hem anne olması, hem de kadın olması nedeniyle her kesimin sorunlarını bire bir bilen, kendini iyi yetiştirmiş, yardımsever kişiliği ile de Derneğimizin faaliyetlerinde önemli yer tutan bir isimdir. Biz kendisinin listeye girmesi ve seçilmesi halinde memleketine en iyi şekilde hizmet edeceğinden zerre kuşku duymuyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor