Keven 'Yaraları birlikte saracağız'

Okuduğunuz haber
YOSİAD ÖN SAFLARDA

Felaketin görünmez melekleri!

Anasayfa   /    Güncel    /    YOSİAD ön saflarda

YOSİAD ön saflarda

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Merkezi ve Yozgat Şubesi, Türkiye’yi yasa boğan, 10 il’i etkileyen deprem felaketine kayıtsız kalmadı. Depremin olduğu ilk günden itibaren bölgedeki insanların acısını paylaşmak, ihtiyaçlarını gidermek için imkanlarını zorlayan, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Derneğin Başkanı Erdal Öztürk ve Yönetim kurulu üyeleri, bizzat bölgeye giderek yaraların sarılması için aktif görev üstlendiler.

GÜNCEL      16 Subat 2023 - 18:57     0

YOSİAD ön saflarda

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde olan ve tüm Türkiye’yi derinden etkileyen depremin yaralarının sarılması için başlatılan seferberlikte YOSİAD ön saflardaki yerini aldı.

YOZGATLI DERNEKLER

SEFERBER OLDU

Türk insanının yaralarını sarmak için verdiği eşsiz mücadeleye depremin ilk gününden itibaren yaptığı yardımlarla katılan, tüm imkanlarını seferber eden, işadamlarını en iyi şekilde organize ederek bölgede yaşanılan acıların biraz olsun dindirilmesi için çaba sarf eden Dernek Yönetimi, deprem bölgesine bizzat giderek vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Bölgeye bot, ısıtıcı, battaniye, uyku seti, kıyafet yardımı yapan Dernek yardımseverlerden gelen yardımları da ilgili birimlere kısa zamanda ulaştırdı. Yardım faaliyetlerine katılan, çocuklarla yakından ilgilenen Dernek Başkanı Erdal Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yozgat insanının fedakarlığını bir kez daha gözler önüne serdiler.

Asrın felaketinin büyük acısını yaşadıklarını belirten Dernek Başkanı Erdal Öztürk, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa geride kalanlara sabır diledi. Türk Milletinin böylesine bir felaket karşısında yaraların sarılması için bir ve beraber olduğunu, YOSİAD olarak depremin yaşandığı ilk andan itibaren seferberliğe katıldıklarını belirten Başkan Öztürk, “Ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bir daha böyle büyük afetler göstermesin. Olağanüstü bir durum. Büyük bir afetle karşı karşıyayız. Türk Milleti olarak bunun üstesinden gelecek güçteyiz. Biz de Dernek olarak ilk günden itibaren bölgeye yardımlarımızı ulaştırdık. Deprem bölgesinden Yozgat’a ve diğer illere giden vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için de var gücümüzle destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah kısa zamanda çok daha güçlü bir şekilde Devlet ve Millet olarak bu afetin sıkıntılarını atlatacağımıza inancım tamdır. Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin, bir daha böyle acıları göstermesin” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor