Çiftlik Tavukçuluk'tan kutlama

Okuduğunuz haber
YOSİAD İYİLİKTE ÖRNEK!
Anasayfa   /    Güncel    /    YOSİAD iyilikte örnek!

YOSİAD iyilikte örnek!

YOSİAD Ramazan ayında doğduğu şehir olan Yozgat’ta yardımları ile yüz güldürürken, iyilikte de örnek teşkil etti.

GÜNCEL      20 Nisan 2023 - 16:59     0

YOSİAD iyilikte örnek!

Yardımlaşma ve paylaşma duygularının zirve yaptığı Ramazan ayının manevi iklimine uygun hareket eden YOSİAD bu sene sınırları aştı. Yozgat ve ilçelerinde yüzlerce aileye gıda yardımı, nakdi yardım, öksüz ve yetimlere bayramlık ve bayram harçlığı dağıtan, zimem defteri kapatarak esnafın yüzünü güldüren, engelli ihtiyaç sahiplerinin tekerlekli sandalyelerini alan YOSİAD iyilikseverlere de yol gösterdi.

YOSİAD Ramazan ayında doğduğu şehir olan Yozgat’ta yine yüzleri güldürdü.

ASIL AMAÇ ÖRNEK OLMAK

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erdal Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri, Yozgat Şube Temsilcisi Gülşen İtik ve Yozgat’ta faaliyet gösteren Yöneticiler, Ramazan ayı boyunca iyilik konusunda örnek olmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadılar. Tek tek tespit edilen ailelere gıda kolilerini, insanları rencide etmeden ulaştıran görevliler, nakdi yardımları da yine ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken de aynı yolu izlediler. Zimem defteri uygulamasıyla hem mahalle halkının hem de esnafın yüzünü güldüren YOSİAD yetim ve öksüzleri de unutmadı.

YETİMİN YÜZÜ GÜLSÜN

Yozgat Şube Temsilcisi Gülşen İtik, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Yaman ve Esra Göçümlü verilen söz üzerine bayramlık ve bayram harçlığı uygulaması ile yetim ve öksüzlerin de gönüllerini almayı ihmal etmediler. Hem yarın idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı hem de 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesinde belirlenen öksüz ve yetimleri ziyaret eden, onların gönüllerini alan, muhtacın yüzünü güldüren YOSİAD iyilikseverlere de yol gösterdi.

GÖNÜLLER ALMAYA DEVAM

Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD) Yozgat Temsilcisi iş insanı Gülşen Itik ve bazı yardımseverlerin tespit edilen ailelere yaptıkları ziyarette oldukça duygusal anlar da yaşandı.

Yardımlar hakkında açıklama yapan Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD) Yozgat Temsilcisi iş insanı Gülşen Itik, “Bu paylaşımları yapmamızın sebebi bizler her Ramazan ayında belirlediğimiz ailelere ulaşırken yaptığımız yardımları gören ve duyan gerçekten ihtiyacı olan onlarca insanında bizlere ulaşmasını sağlıyoruz. Nasip eden Rabbimize şükürler olsun başta Genel Başkanımız Erdal Öztürk olmak üzere YOSİAD genel merkezimize ve Şube yönetimimize bağlı olan tüm iş insanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor