Bozokspor BAL Ligi'nde

Okuduğunuz haber
YOSİAD GÖNÜLLERİ FETHETTİ

DEVA'DAN İFTAR BULUŞMASI

Anasayfa   /    Güncel    /    YOSİAD gönülleri fethetti

YOSİAD gönülleri fethetti

Yardımlaşma ve paylaşma duygularının zirve yaptığı Ramazan ayında yaptığı yardımlarla yüz güldüren Yozgat Sanayici ve İşadamları Derneği, unutulmaya yüz tutan Zimem Defteri uygulamasını hayata geçirerek gönülleri fethetti.

GÜNCEL      16 Nisan 2022 - 17:15     0

YOSİAD gönülleri fethetti

Yardımlaşma ve paylaşma duygularının zirve yaptığı Ramazan ayında yaptığı yardımlarla yüz güldüren Yozgat Sanayici ve İşadamları Derneği, unutulmaya yüz tutan Zimem Defteri uygulamasını hayata geçirerek gönülleri fethetti. Yozgat Valiliği’nin başlattığı uygulama kapsamında Tuzkaya ve Eskipazar Mahallesi’nde vatandaşların borçlarının yazılı olduğu veresiye defterini kapatan  Yozgat Sanayici ve İşadamları Derneği diğer dernek ve STK’lara da iyi bir örnek teşkil etmiş oldu. 
Yozgat Sanayici ve İşadamları Derneği, Yozgat’ın sadece ekonomisine değil her alanına yaptığı katkıları ile dikkat çekiyor. 
ZİMEM DEFTERİ 
GELENEĞİ YAŞIYOR
Yozgat Valiliğinin hayata geçirdiği uygulama ile mahallelerdeki bakkallara ödeme güçlüğü çeken vatandaşların borçlarının kapatıldığı zimem defteri uygulamasına ilk destek Yozgat Sanayici ve İşadamları Derneği’nden geldi. Dernek Başkanlığına yeniden seçildikten sonra Yozgat’ın ekonomisine büyük katkı sağlayacak çok önemli bir proje açıklayan ve önümüzdeki süreçte Yozgat’la ilgili her alanda çok daha önemli çalışmalara imza atacaklarının müjdesini veren Başkan Erdal Öztürk ve yol arkadaşları verdikleri sözleri tutacaklarını gösterdiler. Yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayında daha önceki yıllarda da yardımlarıyla muhtacın gönlünü kazanan, örnek teşkil eden Yozgat Sanayici ve İşadamları Derneği Zimem Defteri uygulamasında da ön saflarda yer almayı bildi. Derneğin Yozgat İl Temsilcisi Gülşen İtik’in Yozgat Valiliği’nin başlattığı kampanya kapsamında Dernek adına Tuzkaya ve Eskipazar Mahallesi’nde iki bakkalda bulanan vatandaşların borçlarının yazılı olduğu veresiye defterlerini kapatarak hem vatandaşların, hem de esnafın yüzünü güldürdü. 
RAMAZAN DESTEKLERİ SÜRECEK
Yozgat Valiliğinin Osmanlı geleneği olan Zimem Defteri (veresiye defteri) geleneğini sürdürme adına bir kampanya başlattığını belirten Dernek Yozgat Temsilcisi Gülşen İtik, bu örnek faaliyetin yapılması için destek veren Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Öztürk’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yine alınan karar gereği Ramazan yardımlarının süreceğine dikkat çeken İtik, “Yosiad Genel Merkezimiz ve Şube Yönetimimiz Yozgat’la ilgili her konuda üzerine düşeni kendine bir görev olarak görüyor. Daha önceki yıllarda olduğu gibi Yozgat Sanayici ve İşadamları Derneği olarak Başkanımız Erdal Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ve işadamlarımızın destekleri ile önümüzdeki günlerde yetim ve öksüz çocuklara bayram harçlığı, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ve et dağıtımı da yapacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor