Çekerekli işadamı hizmete talip

Okuduğunuz haber
YILMAZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ahlatçı Holding Çanakkale Zaferi'ni kutladı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yılmaz adaylığını açıkladı

Yılmaz adaylığını açıkladı

DEVA Partisi Yozgat Kurucu İl Başkanı İsmail Yılmaz, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için DEVA Partisi’nden Yozgat Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

SİYASET      17 Mart 2023 - 22:11     0

Yılmaz adaylığını açıkladı

DEVA Partisi Yozgat Kurucu İl Başkanı İsmail Yılmaz, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için DEVA Partisi’nden Yozgat Milletvekilliği aday adaylığı başvuru belgesini Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut’a takdim etti.

DEVA Partisi Yozgat Eski İl Başkanı ve İş İnsanı İsmail Yılmaz, burada yaptığı açıklamada; Aday Adaylığının hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “3 yıl önce bir yola çıktık. Ve bu yolda en önemli motivasyonum Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ismi idi. Sonrasında Genel Başkanımızın ve komisyon üyelerinin teveccühü ile DEVA partisi kurucu il başkanı oldum. Bugün 28.Dönem Milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulundum.Benimle birlikte aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diler, aday adaylığımızın, hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

MİLLETİMİZİN TERCİHİ DEĞİŞİMDEN YANA

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde milletin tercihini değişimden yana kullanacağını söyleyen Yılmaz, “Önümüzde evet ülkemiz açısından adeta bir kader seçimi var. İktidar bu sloganı ülkemizi de içine kadar sanki ülke de kendileri gidince bir sıkıntı olacakmış gibi kendi lehlerine kullanmaya çalışsa da artık vatandaşlarımız bu algılara inanmıyor. 21 yılık AKP iktidarının ülkemizi ne hale getirdiğini başta esnaflarımız olmak üzere, işsiz gençlerimize, dar gelirliye, memura işçiye kısacası toplumun her kesimine sorsunlar. Yozgat’ımızı karış, karış geziyoruz. Gördüğümüz bütün tabloda Yozgatlı hemşerilerimiz bu iktidara artık yeter diyor. İnşallah 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı iktidara gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor