Sorgun GS'ye bileniyor

Okuduğunuz haber
YILDIZLAR UMUT DAĞITIYOR

Sorgun lidere direnemedi

Anasayfa   /    Spor    /    Yıldızlar umut dağıtıyor

Yıldızlar umut dağıtıyor

Yozgatspor altyapı takımı olsa da şu anda velilerinin desteği ile turnuvalara katılan, futbolun inceliklerini öğrenebilmek için kendilerine sağlanan imkanı en iyi şekilde kullanmak için çaba sarf eden minik futbolcularımız Nevşehir’de düzenlenen Kapadokya Turnuvası’ndan kupayla dönmeyi başardı.

SPOR      27 Kasim 2019 - 20:09     0

Yıldızlar umut dağıtıyor

Yozgatspor altyapı takımı olsa da şu anda velilerinin desteği ile turnuvalara katılan, futbolun inceliklerini öğrenebilmek için kendilerine sağlanan imkanı en iyi şekilde kullanmak için çaba sarf eden minik futbolcularımız Nevşehir’de düzenlenen Kapadokya Turnuvası’nda oldukça iyi bir performans sergilediler. 2008 ve 2009 doğumlu iki grupla katıldığı turnuvada Türkiye’nin her bölgesinden gelen ve altyapı konusunda oldukça iyi yerlerde olan kulüplerle başa baş bir mücadele sergileyen ve sadece oynadığı futbolla değil aldığı sonuçlarla da dikkat çeken yıldızlar kendilerine verilen emeğin zayi olmadığını velilerine ve kendilerine büyük emekler veren antrenörleri İlhami Ünal, Mehmet Avşar ve Süleyman Kozan’a göstermeyi bildiler. 2009 grubunda oynadığı yarı final maçında talihsiz bir yenilgi almasına rağmen, üçüncülük maçında Türkiye’nin altyapı konusundaki en iyi takımlarından biri olan Sivasspor’u 2-1 yenerek Yozgat’a kupayla dönen ve daha önceki başarılarının tesadüfi olmadığını gösteren Yozgatspor altyapı takımı oyuncularına şehir girişinde veliler süper bir karşılama yaparak çocuklarına bir büyük mutluluk daha yaşatmayı bildiler. 40 takımlı turnuvada üçüncü olarak hem maç tecrübesi kazanan, hem de yeni yerler gören, yeni arkadaşlıklar edinerek futbolun büyülü dünyasında yepyeni bir kazanım elde eden yıldızlar önümüzdeki turnuvalarda çok daha büyük başarılara imza atacaklarının da sinyallerini verdiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor