Demirer dengeleri bozar mı?

Okuduğunuz haber
YİĞİTALP İÇİN TEK YÜREK

Yiğitalp'e Açıkel'den özde destek

Anasayfa   /    Güncel    /    Yiğitalp için tek yürek

Yiğitalp için tek yürek

Yozgat Valiliği, Belediyesi, Bozok Üniversitesi ve yardımseverler SMA hastası Yiğitalp'in tedavisi için gerekli paranın toplanması için seferberlik ilan etti. Bugün akşam düzenlenecek Mümin Sarıkaya konserinde Yozgat halkı Yiğitalp için yeni bir başarı hikayesi yazmaya hazırlanıyor.

GÜNCEL      03 Temmuz 2021 - 15:58     0

Yiğitalp için tek yürek

YOZGAT YİĞİTALP İÇİN ALANDA BULUŞACAK

SMA Hastalığı ile mücadele eden Minik Yiğitalp'in yurtdışında alması gereken ZolgenSMA tedavisi için valilik izinli bağış kampanyası devam ediyor. Yozgat Belediyesi, Bozok Üniversitesi, Sivil toplum örgütleri, yardımsever vatandaşların destekleri ile tedavi için gereken paranın toplanması için Yozgat tek yürek oldu. Bugün akşam Yozgatlı sanatçı Mümin Sarıkaya, Mustafa Koç’un katılacağı konserde desteğini en üst noktaya çıkarması beklenilen Yozgat halkı eğer tedavi için gereken parayı toplar ve Yiğitalp’in Amerika’ya gitmesini sağlarsa o zaman birlik ve beraberlik adına örnek bir hikaye yazmış olacak. İşadamlarının da yapılacak çekilişe büyük destek vererek beklentilerin üzerinde bir bağışın toplanması halinde emekler karşılığını bulmuş olacak. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor