Biden'e soykırım tepkisi

Okuduğunuz haber
YİĞİTALP'E OMUZ VER!

Şehirde yasak izdihamı!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yiğitalp'e omuz ver!

Yiğitalp'e omuz ver!

SMA hastası küçük Yiğitalp'in hayata tutunması, açılan kampanyaya destek olmakla mümkün olacak.

GÜNCEL      28 Nisan 2021 - 15:53     0

Yiğitalp'e omuz ver!

SMA hastası Yiğitalp için başlatılan yardım kampanyasına dikkat çekmek, sergilenen ev eşyalarını satarak verilen desteği arttırmak isteyen ailesi harekete geçti. 3 ay sonra Yiğitalp için iş işten geçeceği için tedavisi için gerekli olan parayı Valilik oluru ile başlatılan kampanya kapsamında  belirlenen iban numaralarına yatırabilecekleri gibi yanı sıra PTT önündeki sergide satılan eşyalardan da alarak küçük Yiğitalp’in tedavisine destek olabilecekler.

Şefaatlili hemşerimiz Emre Avşar ve Şeyma Avşar’ın 19 aylık çocukları Yiğitalp’in tedavisi için başlatılan kampanyaya ailesi destek verilmesini bekliyor.

SMA HASTASI

TEDAVİSİ ÇOK PAHALI

Yozgat PTT önünde açılan sergide bazı ürünleri satarak torunu Yiğitalp’e destek arayan dedesi Şükrü Avşar, herkesi bu insanlık yarışına katkı vermeye çağırdı. Tedavinin Türkiye’de yapılamadığını, sadece ABD’de o da 2,4 Milyon Dolara mal olduğunu belirten dedesi Şükrü Avşar, “Torunum yakalandığı kas hastalığı nedeniyle yemek yiyemiyor ve midesinden bir tüp yardımı ile besleniyor. Kasları gelişmediği için de cihaz yardımı ile nefes alıyor. Hastalığın daha fazla ilerlememesi için ihtiyacı olan tedavi yurt dışında uygulanıyor ve tam 2,4 milyon dolara mal oluyor. Yardımlaşma ve paylaşma duygularının en üst düzeyde olduğu Ramazan ayında hemşehrilerimizden küçük torunuma destek olmalarını bekliyoruz. Miktarı önemli değil bir sigara parası, bir lira bile olsa bizim için çok önemli. Şu ana kadar aranılan paranın yüzde 35’ini bulmuş durumdayız. 3 ay süresi var torunumun inşallah bu süre zarfında kalan parayı da bularak Yiğitalp’in hayata tutunmasını sağlamak istiyoruz” dedi.

Kampanyaya destek olmak isteyenler Ziraat Bankası  - TR69 0001 0001 4650 8443 3050 04 hesaba para yatırabilecekler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor