Yiğitalp için tek yürek

Okuduğunuz haber
YİĞİTALP'E AÇIKEL'DEN ÖZDE DESTEK
Anasayfa   /    Güncel    /    Yiğitalp'e Açıkel'den özde destek

Yiğitalp'e Açıkel'den özde destek

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Yiğitalp'e destek olmak için Cumhuriyet Alanı'nda açılan standı ziyaret etti ve aldığı pastaya 10 bin lira vererek soyadı gibi yine elinin açıklığını gösterdi.

GÜNCEL      03 Temmuz 2021 - 16:45     0

Yiğitalp'e Açıkel'den özde destek

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, SMA hastası Yiğitalp'i yalnız bırakmadı. Başlatılan kampanya kapsamında Cumhuriyet Alanı'na kurulan standı ziyaret eden, yetkililerle görüşerek destek kampanyasının son durumu hakkında bilgi alan Açıkel, kampanyaya da sözde değil özde destek oldu. Aldığı pastaya 10 bin lira veren ve işadamlarına da iyi bir örnek teşkil eden Açıkel büyük takdir topladı. Kampanyanın başarıya ulaşacağından kuşku duymadığını belirten Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, "Yozgat kamu kurum kuruluşları, vatandaşlar SMA hastası küçük Yiğitalp için örnek bir birliktelik sergiledi. Biz de gücümüz ölçüsünde destek olmaya çalıştık. İnşallah küçük kardeşimizin Amerika'ya gitmesi için gereken para toplanacaktır. Bundan kuşkumuz yok. Çünkü Türk insanı böyle günlerde bir ve beraber olmayı her zaman başarmıştır. Yozgat insanı da bu manada kendi başarı hikayesini birlikte yazacaktır" dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor