Okuduğunuz haber
YİĞİT ALP'E NEFES OL!

Çiftçiye ücretsiz fide

Anasayfa   /    Sağlık    /    Yiğit Alp'e nefes ol!

Yiğit Alp'e nefes ol!

Yozgat Belediyesi, SMA hastası Yiğitalp'e destek olunması için örnek bir organizasyona imza attı. Başkan Köse hiçbir eksikliğe müsaade etmezken, sık sık Cumhuriyet Alanı'na gelerek hem son durum hakkında bilgi aldı hem de düzenlenecek konser öncesinde görevlilere gerekli talimatları verdi.

SAĞLIK      03 Temmuz 2021 - 19:48     0

Yiğit Alp'e nefes ol!

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, SMA hastası Yiğitalp'e destek olunması için Yozgat Valiliği tarafından başlatılan kampanyaya ek olarak Cumhuriyet Alanı'ndaki tüm organizasyonu sahiplendi. Bugün düzenlenmesi planlanan konser için bizzat Mümin Sarıkaya ile görüşülmesini sağlayan ve bunun için gerekli hazırlıkların yapılması talimatını veren Belediye Başkanı Celal Köse, sık sık standları gezerek bizzat sorumluluk üstlenen hayırseverlere teşekkür etti. Kampanyaya maddi ve manevi destek veren Küçük Yiğitalp'in ailesi ile sık sık görüşen ve morallerini yüksek tutmasını isteyen Başkan Köse, "Küçük kardeşimizin tedavisi için gerekli parayı toplamak için aylardır süren bir kampanyamız var. Yozgat insanı elinden gelenin en iyisini yapmak için tam anlamıyla seferber olmuştur. Biz de Belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Biliyorsunuz Türk insanı böyle zamanlarda tek yürek olmayı her zaman başarmış ve Dünyaya örnek olmuştur. Biz de Yozgat olarak Yiğitalp için insanlık için tüm imkanlarımızı kullanarak tedavisinin yapılmasını sağlayacağız inşallah" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor