Bektaş'a güvenoyu

Okuduğunuz haber
YETER Kİ YİĞİTALP YAŞASIN!

Çekerek'ten Kültür gezisi

Anasayfa   /    Güncel    /    Yeter ki Yiğitalp yaşasın!

Yeter ki Yiğitalp yaşasın!

SMA Hastası Yiğitalp için başlatılan yardım kampanyasına destek olabilmek için TSO tarafından organize edilen Mümin Sarıkaya konseri bugün saat 20.00'de gerçekleştirilecek.

GÜNCEL      11 Temmuz 2021 - 18:13     0

Yeter ki Yiğitalp yaşasın!

Herşey Yiğitalp için

SMA hastası Yiğitalp'e destek olunması için düzenlenen organizasyonlardan birine de Ticaret Sanayi Odası imza attı. Bugün saat 20.00’de Büyük Sinema’da düzenlenecek konserde Yozgat’ın tanınmış sanatçısı Mümin Sarıkaya sahne alacak. Biletlerin bin TL’den satışa sunulacağı ve 250 sayısıyla sınırlandırıldığı konserden elde edilen tüm gelirler Yiğitalp’in tedavisi için başlatılan kampanya hesabına yatırılacak.

Aylardır minik Yiğitalp'in tedavisi için gerekli paranın toplanması için Valilik oluru ile düzenlenen organizasyonlara bir yenisi daha eklendi. Yozgat Ticaret Sanayi Odası da örnek çalışmalardan birinie imza attı. Yozgat'ın tanınan sanatçası Mümin Sarıkaya'nın sahne alacağı konsere girmek isteyenler bin TL'lik biletleri alarak böylesine anlamlı bir organizasyona destekv erecekler. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor