Eğitimde ara bitiyor

Okuduğunuz haber
YETER Kİ OKUSUNLAR

Bakıcı koltuğu korudu

Anasayfa   /    Eğitim    /    Yeter ki okusunlar

Yeter ki okusunlar

Merkezi Ankara’da bulunan Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Büyük İncirli Eğitim ve Kültür Derneği eğitime olan destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 

EĞİTİM      06 Subat 2022 - 17:28     1

Yeter ki okusunlar

Merkezi Ankara’da bulunan Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Büyükincirli Eğitim ve Kültür Derneği eğitime olan destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Yozgat İl Müdürü Abdullah Neşeli’yi ziyaret ettikten sonra çocuk evlerinde barınan çocuklara dağıtılmak üzere içerisinde hediyelerin ve kitapların bulunduğu paketleri dağıtan Dernek üyeleri, bu konuda iyi bir örnek teşkil ettiler.  

İl Müdürlüğünce belirlenen ve 7 kız çocuğunun barındığı  Çocuk evine bakanlık görevlilerinin nezaretinde geçen dernek üyeleri, giyim eşyaları ve kitaplardan oluşan hediye paketlerini dağıtırken, çocuklarla da yakından ilgilendiler.  Kendilerine verilen hediyeler nedeniyle oldukça mutlu oldukları gözlenen çocuklar, en fazla kitapları inceleyip, okuyacaklarını söylemeleri ziyarete katılanları oldukça mutlu etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Mehmet
Güzel ve anlamlı bir organizasyon oldu. Çocukların o masumiyeti gerçekten etkileyiciydi.
2 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor