Bakgörler Mobilya'dan kutlama

Okuduğunuz haber
YESOB'TA ALTIN KLASİK

Sorgun'da Kitap geçidi

Anasayfa   /    Güncel    /    YESOB'TA ALTIN KLASİK

YESOB'TA ALTIN KLASİK

Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yarın saat 11.00'de yapılacak seçimlerine tek aday olarak girecek

GÜNCEL      10 Mayis 2022 - 16:41     0

YESOB'TA ALTIN KLASİK

Yozgat’ta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ne bağlı 30 esnaf odasında genel kurul çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıra Birlik Başkanını belirlemeye geldi. Yarın saat 11.00’de yapılacak olan seçimlere bütün oda başkanlarının desteğini alarak tek aday olarak girecek mevcut başkan Latif Altın, 217 üyenin oy kullanacağı seçimler sonrasında üçüncü dönem için yetkiyi almış olacak.

ESOB’TA SEÇİM YARIN

Yozgat’ta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği seçimleri yarın Oda binasında saat 11.00’de gerçekleştirilecek. 30 esnaf odasının bağlı olduğu, 4 yılda bir gerçekleştirilen seçimlerde 217 üye oy kullanarak önümüzdeki dönem görevi yürütecek olan başkanlarını bir kez daha seçecekler.

ALTIN TEK ADAY

OLARAK GİRECEK

Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği başkanlığına geldiği dönemlerde yoğun eleştiriler almasına rağmen kısa zamanda yaptığı çalışmalarla alkış toplayan, Odaya bina kazandıran ve böylece iki dönem başarılı çalışmalarının semeresini alan Latif Altın, yaklaşık 15 gün önce de tüm oda başkanlarının desteğini arkasına almayı bildi. Aynı zamanda Akdağmadeni Şoförler Odası başkanlığını da yürüten ve burada da beşinci dönemi geride bırakan Altın, geçtiğimiz seçimlerde Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Karabulut ile girdiği yarışa bu kez tek aday olarak katılacak. Tüm oda başkanlarının ve üyelerinin büyük desteğiyle üçüncü dönem başkanlık yetkisini alacak Latif Altın, kendisine destek olan tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor