Temmuz'da canavar oluyoruz!

Okuduğunuz haber
YERKÖY'E MODERN MEZBAHANE

Durmak yok yola devam!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yerköy'e modern mezbahane

Yerköy'e modern mezbahane

Yerköy Belediye Başkanlığı tarafından 15 dönüm alan üzerine inşa edilecek modern mezbahanenin ve hayvan satış pazarının temeli törenle atıldı.

GÜNCEL      01 Temmuz 2021 - 15:14     0

Yerköy'e modern mezbahane

Yerköy Belediye Başkanlığı,  15 dönüm alan üzerine inşa edilecek modern mezbahanenin ve hayvan satış pazarının temeli, törenle atıldı.
Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz,  yapımına başlanan mezbahane ve hayvan satış pazarının tamamlanmasıyla birlikte ilçe halkına hijyenik bir ortamda hizmet verileceğini söyledi.
Modern mezbahanenin ve hayvan satış pazarının seçim vaatleri arasında yer aldığını ifade eden Başkan Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu: “Yerköy ilçemiz gerek tarım alanında olsun gerekse hayvancılık konusunda önemli bir konuma sahiptir. Yerköy Belediyesi olarak, ilçemiz halkına ve diğer il ve ilçelere daha iyi hizmet etmek için seçim vaatlerimiz arasında da yer alan hayvan pazarı ve modern kesim hanemizin temelini atmış bulunmaktayız. Temel attığımız bu tesisimizin yapımında kesinlikle kredi kullanılmamıştır. Tamamen kendi öz kaynaklarımız tarafından yapılmaktadır. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçemize modern bir mezbahaneye kavuşmuş olacaktır. Şuan aktif durumda olan hayvan pazarı ve mezbahanemiz şehrin girişi olması nedeniyle kötü bir görünüme sebep olmaktadır. İlçemiz hem bu kötü görünümden kurtulmuş olacak hem de modern bir mezbahaneye sahip olacaktır. Şimdiden tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun, projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
Temel atma törenine belediye başkan yardımcıları Cemil Kaplan ve Oktay Yılmaz, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor