Ormanlara girmek yasaklandı

Okuduğunuz haber
YERKÖY İTFAİYESİ MANAVGAT'TA

İstanbul'da ki eviniz

Anasayfa   /    Güncel    /    Yerköy itfaiyesi Manavgat'ta

Yerköy itfaiyesi Manavgat'ta

Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangının söndürülmesine katkıda bulunmak amacıyla, Yerköy Belediyesi itfaiye ekibi yola çıktı.

GÜNCEL      31 Temmuz 2021 - 16:58     0

Yerköy itfaiyesi Manavgat'ta

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangının söndürülmesine katkıda bulunmak amacıyla, belediye itfaiye ekibin gittiğini söyledi. Manavgat'ta meydana gelen ve geniş bir alana yayılarak kontrol altına alınamayan orman yangını bölgesinde yapılan çalışmalara destek olmak için itfaiye ekibinin bugün yola çıktığını ifade eden Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:
“Antalya Manavgat'ta hain ellerin ciğerlerimizi yaktığı orman yangınıyla mücadele eden ekiplere destek olmak ve çalışmalara katılmak üzere hazırlanan Yerköy Belediyesi İtfaiye ekibimiz Yozgat Valiliği koordinesinde bugün yola çıktı. Cenab-ı Allah, günlerdir yangın bölgelerinde, özveriyle mücadeleler veren ekiplerimizin ve bu mücadeleye katılmak için yola çıkan mesai arkadaşlarımın yar ve yardımcı olsun. Yaşanılan bu zor günleri inşallah el birliğiyle atlatacağız.”dedi.
Başkan Yılmaz, yangın dolayısıyla hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor