Okuduğunuz haber
YERKÖY'DE İMZALAR ATILDI!

Meclis’te Nisan mesaisi

Anasayfa   /    Güncel    /    Yerköy'de imzalar atıldı!

Yerköy'de imzalar atıldı!

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 5 mahallenin sokaklarına yapılması planlanan kilitli taş döşeme ihalesini alan yüklenici firma ile protokol imzaladı.

GÜNCEL      07 Nisan 2023 - 15:27     0

Yerköy'de imzalar atıldı!

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 5 mahallenin sokaklarına yapılması planlanan kilitli taş döşeme ihalesini alan yüklenici firma ile protokol imzaladı. Göreve geldiği günden bugüne başarılı çalışmaları ile dikkat çeken ve döneminde 40 kilometre yol çalışması yapılan Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, yol konusunda önemli bir adım daha attı. İlçenin 100. Yıl, Karacaşar, Hüyük, 60 Evler ve Gençoğlu mahallelerinde çalışmaların kısa zamanda başlayacağını ifade eden Başkan Yılmaz, yolsuz mahallenin kalmayacağını söyledi.

Çalışmalar tamamlandığında ilçenin daha modern bir yapıya ve görünüme sahip olacağını söyleyen Başkan Yılmaz, “İlçemiz 100. Yıl, Karacaşar, Hüyük, 60 Evler ve Gençoğlu mahallelerinde bulunan ana arter yolla, ara cadde ve sokakların yani toplamda 120 bin metrekarelik alanın kilitli taş parke ve beton bordür çalışmalarının ihalesini geçtiğimizi günlerde yaptık. İhale sonucu ihaleyi kazanan yüklenici firma ile protokollerimizi imzalamış bulunmaktayız. İnşallah çalışmalara ekiplerimiz en kısa zamanda başlayacaktır. İnanıyoruz ki, hazırlıklarını tamamlayarak başlayacağımız her bir projemizi gerçekleştirdikçe şehrimize ve insanımıza olan vefa borcumuzu ödeyecek ve hayallerimizin şehrini inşa edeceğiz. Şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor